Clio 4 Kullanıcılarını Bir Araya Topluyoruz***

iyi günler size bir sorum olucak ben önümüzdeki ay clio 4 1.2 75b joy almayı istiyorum ama yapılması gerekenleri ve araç harici kasko sigorta gibi yapılıcak işlere bütçemden ne kadar bir pay bırakmam lazım tam olarak ne yaptırmam lazım bana bilgi verebilirseniz

iyi günler size bir sorum olucak ben önümüzdeki ay clio 4 1.2 75b joy almayı istiyorum ama yapılması gerekenleri ve araç harici kasko sigorta gibi yapılıcak işlere bütçemden ne kadar bir pay bırakmam lazım tam olarak ne yaptırmam lazım bana bilgi verebilirseniz

Sizede iyi gunler

Oncelikle ornek vericek olursak 30 bn tl olan bir araci pesinmi alicaksiniz kredi ilemi eger kredi ile arac alicaksaniz size onerim 2 bn daha fazla cekin sigorta islemlerini araci aldiginiz bayi ustleniyor size sadece kasko yapmak dusuyor..

Akibetinde 22 tl plaka cikarma ucreti ilk bir ay icerisinde ilk vergi taksiti vs vs masraflarinizda olucak bilginiz olsun.

HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

Son düzenleme:
bende 11 bin tl bi nakit var elimde şuanda yani ben elimde bi 2bin tl mi bırakmam lazım

Selamlar forum kuraları gereği kendinizi RENAULT FAN CLUB ÜYE TANITIMLARI bölümünden tanıtmanız gerekmektedir.

benide eklermisin kardeşim :)

Güncelleme yapabilirmiyiz. Son günlerde clio 4 katılımcılarında bayağı bir artış oldu...

Herzaman günceliz abi ben hepsini yakalıyamıyorum kime denk gelirse söylesin ismini ekleyelim :)

kokordon listeye eklenmiştir.

Geri