Clio 4 krom cam çıta yapımı

imagehoi.jpg
İzmirdeyim. Yol boyunca elimden geldiğince ortama kontrol ettim 4.8/100 ortalama 266km yolu 10 litre mazot ile geldim.

Son düzenleme:
Hayirli olsun cok yakismis bende dusunuyorum.

İyi geceler, Clio 4 1.5 90 dci yakıt tüketimi konusunda haftasonu Marmaris-İzmir-Marmaris seyahatimin yakıt verilerini bilgi amaçlı vermek istedim. 26,90 litre mazot ile 533,70 km yol yaptım. Sürat olarak normal yol da ortalama 100, 110 km otobanda 140 km cıvarındaydı. 0.19,84 kuruş gibi bir ortalama yakıt tüketimi.

Güzel olmuş güle güle kullanın,arka kapı kollarına dokunmayın derim...:eyv

Güzel olmuş güle güle kullanın,arka kapı kollarına dokunmayın derim...:eyv

Teşekkürler, bende daha netleştiremedim kapı kollarını ama arka stop lambaların altına krom kaplama güzel olacak ....

Bizimde kirmizi cita kaplamalarimiz gelecek bu hafta ici. Kromlari dusunmuyorum ben daha baska planlarim var :) Arka kisimda bazi eksikler var arabanin arka kismi uvey evlat gibi kalmis ilaveler dusunuyorum.

Arkadaşlar şimdi bu aracın joy versiyonunda hiçbir krom çita veya aksesuarı mevcut değilmidir ? Kapı eşik çitası da dahil ? Bilgisi olan varsa paylaşabilirmi ??

Arkadaşlar şimdi bu aracın joy versiyonunda hiçbir krom çita veya aksesuarı mevcut değilmidir ? Kapı eşik çitası da dahil ? Bilgisi olan varsa paylaşabilirmi ??

mlsf krom yok joy olanlarda ama bütün krom set yedek aksesuarların mevcut S-Dizayn da

mEeHsOo.webp

Ewett bugün gördüm çok teşekkür ederimm 12 3

hayırlı olsun bizde bugün teslim aldık.1.2 joy. çocuk genç olunca hemen başladı nereden aldınız çıtaları birde arka bagaj fiyatı nedir

Geri