Clio 4 kizdirma bujisi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ufukozer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ufukozer

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
10 Nis 2019
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
30
Merhaba arkadaşlar.Henüz 500 km de dizel bir aracım var.Araç sabahları motor soğukken kartı takıp ışıklar söndükten sonra start düğmesine bir kere basınca yaklaşık olarak 4-5 saniye bekleyip öyle çalışıyor ve kızdırma bujisi lambası yaklaşık olarak 3 saniye kadar yanıyor sonra sönüyor.İlk aracım olduğundan biraz tedirgin oluyorum haliyle bir de plastik kasislerin üstünden geçerken zıplıyorum aracın içerisinde tabi ki çok yavaş hızlarda.Sizce bunlar normal,standart mı yoksa bir sorun olabilir mi?
 
Merhaba. İlk yazdığın ateşleme ışığı normal. Motor soğuksa ve uzun süre çalışmasıyla ilk kontakta böyle yapıyor bizim araçlarımız. Sarı dalga şeklinde ışık yanar ve söner. Otoparklarda ki plastik kasisleri düşününce ben de yaşadım. Ama bu da normaldir diye düşünüyorum.
 
Lastik havaları nı kontrol edin genelde sıfır araçlarda yüksek oluyor !!
 
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için rahatladım :) lastik basınçları aklıma gelmemişti kontrol edicem tekrar teşekkürler..
 
Geri
Üst