Clio 4 Kart sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan snn1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

snn1907

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Merhaba arkadaslar clio 4 2017 joy aracım var aracimda anahtarı takınca gosterge ekrani bazen hemen geliyor bazen geç geliyor bazende kartı takınca gosterge ekrani açılıp kapaniyor anahtarlarim saglam karti tanimadi uyarisi vermiyor kimisi diyor kolon kilit kimisi okuyucu arizali diyor başına gelen bilgi sahibi arkadaslardan yardim istiyorum teşekkür ederim şimdiden

* Yedek anahtar ile çalıştırmayı deneyin. Genelde kart bozuluyor. Bobinlerin lehimi kopuyor "Kart Tanınmadı" şeklinde uyarı veriyor.
* Akünüz zayıflamış olabilir. ( büyük ihtimalle bu yüzden )
* Kart yuvasında problem olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Emir34 ve snn1907
Anahtarin birisi kullandigim surekli arizaliydi onda kart uyarisi veriyordu kartin yenisini aldim yedekte olan orjinalle denedim yine ayni durum anahtarlarimda sorun yok pillerini de değiştim çözüm olmadı

Kart okuyucusunda sorun var o zaman...

• Beğen
Tepkiler: RedFoX ve snn1907
Kardeşim naptın sorun neyden miş çözdün mü aynı sorun bende de var

• Beğen
Tepkiler: snn1907
Kardeşim naptın sorun neyden miş çözdün mü aynı sorun bende de var
Biraz gec oldu ama yok bir çözüm bulamadim kimseyede gostermedim bu sekilde kullaniyorum bazen karti takinca gosterge geliyor bazen tusa basip ekranlar acilmadan starta basiyorum arabayi çalıştırıyorum kimseye guvenemedim baska yerlerini bozacaklar diye zaten birine geri gorus kamerasi taktirdiktan sonra oldu sen uaptin diyorum ustaya ben dogru bagladim diyor halbuki baska elektrikçi soyledi sigortaya gelen bir kablodan elektrik çekmiş sigortadan direk almasi gerekirken biseyler olmuş ama bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: reydo
Biraz gec oldu ama yok bir çözüm bulamadim kimseyede gostermedim bu sekilde kullaniyorum bazen karti takinca gosterge geliyor bazen tusa basip ekranlar acilmadan starta basiyorum arabayi çalıştırıyorum kimseye guvenemedim baska yerlerini bozacaklar diye zaten birine geri gorus kamerasi taktirdiktan sonra oldu sen uaptin diyorum ustaya ben dogru bagladim diyor halbuki baska elektrikçi soyledi sigortaya gelen bir kablodan elektrik çekmiş sigortadan direk almasi gerekirken biseyler olmuş ama bilmiyorum
Eyw ilgin için.. Aynı şekilde bende öyle kullanıyorum.. Bir sorum daha olucak geri görüş kameralı ekran takmak istiyorum sen takmışsın nasıl memnunmusun.. Ben şimdi orjinal sesi çok beğeniyorum aceba değiştiğinde ses kalitesi aynı gibi olıcak mı yoksa farklılık var mı?

Eyw ilgin için.. Aynı şekilde bende öyle kullanıyorum.. Bir sorum daha olucak geri görüş kameralı ekran takmak istiyorum sen takmışsın nasıl memnunmusun.. Ben şimdi orjinal sesi çok beğeniyorum aceba değiştiğinde ses kalitesi aynı gibi olıcak mı yoksa farklılık var mı?
Bendeki arac joy paket ben navigasyon ekran taktirmadim dikiz aynasina takilan geri gorus kamerasi taktirdim sadece ekran taktirmaya gerek duymadim muzik Bluetooth ile telefondan hallediyosun telefondan da navigasyon aciyorum gerek duymadim acikasi 10 binin altinda ekran bulamazsin birde en dusuk 4gb ram olan modeli takman lazim ki randıman alabilesin

Babamın aracında başımıza gelmişti düştü ve bu uyarıyı almıştım lehim gibi bir şey kopuyor 2 sene önce falan 300 tl gibi bir rakama anahtarcı yapmıştı bostancıda çok karşılasılan bir durummuş

Babamın aracında başımıza gelmişti düştü ve bu uyarıyı almıştım lehim gibi bir şey kopuyor 2 sene önce falan 300 tl gibi bir rakama anahtarcı yapmıştı bostancıda çok karşılasılan bir durummuş
Kart ile ilgili degil bizdeki ya okuyucu yada kolon kilidi ile büyük ihtimal kartlarimda sıkıntı yok kart bozuk oldugunda kart algilananadi hatasi veriyor genelde

Geri