Clİo 4 joy multİmedya sİstemİ sonunda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iSisS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güle güle kullanın.

ürün satış sitesinde kampanyalı fiyattan aldım aldığım gün bittiğini söylediler ağladım sızladımda bu paradan aldım şuan fiyatı 1.500 tl. Kampanyalı multimedya sistemi çerçevesiyle birlikte 1.100 tl montajsız istanbulda değilsen artı 22 tl kargo, montajlı 1.200 tl. Artı geri görüş kamera ve video oynatmak istiyorsan yazılım satın alman gerekiyor yazılım ve geri görüş kamerası 200 tl montajsız montajlı 300 tl. özetlemek gerekirse Montajlı : 1.500 Montajsız : 1.300 maliyeti var sen dersen ben halledemem ürünleri alır kendi ustama yaptırtırım bu defa maliyet 1.700'e çıkıyor bu rakam bana yüksek geldiği için kendim yaptım her ikisinin montajını benim mesleğim değil hiç anlamam ben bi garip marangozum sanayide esnafım ben yapabildiysem herkez yapabilir :)

ürün satış sitesinde kampanyalı fiyattan aldım aldığım gün bittiğini söylediler ağladım sızladımda bu paradan aldım şuan fiyatı 1.500 tl. Kampanyalı multimedya sistemi çerçevesiyle birlikte 1.100 tl montajsız istanbulda değilsen artı 22 tl kargo, montajlı 1.200 tl. Artı geri görüş kamera ve video oynatmak istiyorsan yazılım satın alman gerekiyor yazılım ve geri görüş kamerası 200 tl montajsız montajlı 300 tl. özetlemek gerekirse Montajlı : 1.500 Montajsız : 1.300 maliyeti var sen dersen ben halledemem ürünleri alır kendi ustama yaptırtırım bu defa maliyet 1.700'e çıkıyor bu rakam bana yüksek geldiği için kendim yaptım her ikisinin montajını benim mesleğim değil hiç anlamam ben bi garip marangozum sanayide esnafım ben yapabildiysem herkez yapabilir :)
Geri görüş kamerasını sızmı bagladınız nasıl yaptıgınızı anlatırsanız bızde yararlanmıs oluruz

Evet ben bağladım hocam fakat bunu resimli bi şekilde anlatmam gerekiyor yapmış olduğum işlemleri tekrarlayarak detaylı resim çekmem gerekiyor sök tak yapıcam yani kısa zamanda detaylı bi şekilde anlatacağım bi konu başlığı açar haberdar ederim herkez faydalansın. Önemli not : alacağın yazılımı her kamera desteklemiyor bu sebepten yazılımı ve kamerayı aynı firmadan almak gerekiyor.

Ben şu cerceveyi aramadığım yer kalmadı bulamıyorum !!!! bilgisi olan lütfen bilgi verebilirmi.....

yazılım için 200 tl mi istiyolarhehe buforumda oyazılım bedava biz ona 50 tlye satabiliriz geri görüş camera montajıda benden bedava:loll

bedavamı banada gösterinde eşe dosta haber vereyim hocam benim gibi enayi durumuna düşmesinler yazılım + kamera 200 tl

Geri