- Konuyu Başlatan
Teybin yakın plan görüntüsünü görünce benimde hoşuma gitti Furkan...Bence çokta kötü değil yani hiç eski authentique'ler gibi durmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teybin yakın plan görüntüsünü görünce benimde hoşuma gitti Furkan...Bence çokta kötü değil yani hiç eski authentique'ler gibi durmuyor
Tam yüklemelik araba abi, kendisi zaten hafif.1.2 TCe çıksa, joy modelide satışta olsa alcan yüklüyeceksin incik cıncıkta yok tam karadüzenTeybin yakın plan görüntüsünü görünce benimde hoşuma gitti Furkan...
1.2 joy araç sahibiyim.Aracım daha 3 günlük ve iyiki almışım diyorum. 96 model corsa mı satıp buna geçtim. Belki de bu sebepten dolayı bana pek kötü gelmedi. Touch ve İconu da çok inceledim fakat Araç kuyruğu Şubat ayına kadar dayanmışken ve Ekran gerçekten çok fonksiyonsuz kalıyorken (aradaki fark fazla dışarıdaki 300 Tl lik navigasyon cihazları bile daha donanımlı) 2500 tl fark vermek çokta mantıklı gelmedi açıkçası. Aracın diğer donanımlarına zaten söylenecek söz yok. Diğer markaların orta hatta üst segment araçlarındaki özelliklerin birçoğu zaten joy da mevcut. İyiki de Joy almışım diyorum şahsen..