Clio 4 Joy-Fasılalı Silecekler Opsiyon Listesinde

:berbat:berbat:berbatnasıl rezilce bir pazarlama taktiğidirki bu ya:sinirlikendi müşterine niye saygın yokki?ha ben yaptım bak caf caf'lı yakışıklı nasıl olsa satarım kazığıda zaten koyuyorum bide sağdan soldan çakayım tam olsun düşüncesi,mantığı olmaz olsun diyorum:mad:

abi en yakın şahidi Benim 4 cam yüzünden reno ya her gün ettiğim küfürün haddi hesabı yok kendi adima reno yu bi daha kapinin önüne bile koymam adama stepne verme onu verme ama esp koy adam zaten 80 ile gidiyorsa esp yi ne yapsın. 4 cam olayi hala anlaşılır değil ya erken sipariş verenlerin otomatik geç verenlerin manuel kimse bana kasım 10 15 den sonra otomatik demesin bunun bi standartı yok bu kadar adamdan yediğin küfüre değdi mi acaba reno bu yaptığın

Hep Yaziyorum Kac Tane Sifir Eski Ve Yeni Kasa Kangoo Aldim Hatta Clio Sembol Ve Fluence Ayni Anda Aldigim Araclar İcinde Bile Donanim Farkliliklari Vardi

babamın haklılıgı bı kez daha ortaya çıktı.. reno asla almam cabrio sondu diyo hep , reno dediğimde dinlemiyo bile..
yakışmıyo hiç renoya

fransızların işi bu adamlar yine saçmalayıp cimrilik tarzı bişeyler yaptılar oraya, anlammıyorum yani ama diyecek bişey yok :)

Geri