Clio 4 Joy-Fasılalı Silecekler Opsiyon Listesinde

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Yıl neredeyse 2013 olmuş Clio 4 Joy modellerinin sileceklerinde fasıla ayarı yok,opsiyon listesine eklenmiş,sis farı ile birlikte satılıyor ( 300 TL ),benim garibime gitti açıkcası...

silecek.webp

sen esp koy,bilmem ne kadar havayastığı koy,hıllholder koy,onu koy bunu koy,ama fasılalı sileceği koyma..... çok komik bir durum,gerçekten yakışmıyor yani :berbat Elin çininde bile var standartında.

pess... kangoonun arka cam sileceğinde fasılaya ihtiyaç duyuyorum, adamlar ön cama opsiyon sunmuş.

:berbat:berbat:berbatnasıl rezilce bir pazarlama taktiğidirki bu ya:sinirlikendi müşterine niye saygın yokki?ha ben yaptım bak caf caf'lı yakışıklı nasıl olsa satarım kazığıda zaten koyuyorum bide sağdan soldan çakayım tam olsun düşüncesi,mantığı olmaz olsun diyorum:mad:

Almancı ve Japoncu arkadaşlarıma kelimesine varana kadar katılıyorum. Reno işte ne olacak!

Sırf Bu Aptal - Salak Pazarlama Stratejisi Yüzünden Renault'un Elinde Patlayacak Clio IV Serisi :berbat

Sırf Bu Aptal - Salak Pazarlama Stratejisi Yüzünden Renault'un Elinde Patlayacak Clio IV Serisi :berbat

Patlamasına patlamayacak ilk alan garibim ''mecburen'' opsiyoneleştirecek aracını çünkü mecbur
:mad:zaten altın satışını yaptı sanıyorum ilk partide 2'de işi daha kolay diyecekki bak ilkinde olmayan bunda opsiyonel:mad:

Abs, esp standart olsun, fasılalı olmasın. Lüks değil güvenli sürüş ekipmanı saysalar çok iyi ederler.

reno artık çok saçmalamış ayıplamak falanla olmaz bu nedir ya bu nasıl bir anlayış arkadaş yazık ya ...

Geri