Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yıl neredeyse 2013 olmuş Clio 4 Joy modellerinin sileceklerinde fasıla ayarı yok,opsiyon listesine eklenmiş,sis farı ile birlikte satılıyor ( 300 TL ),benim garibime gitti açıkcası...
sen esp koy,bilmem ne kadar havayastığı koy,hıllholder koy,onu koy bunu koy,ama fasılalı sileceği koyma..... çok komik bir durum,gerçekten yakışmıyor yani :berbat Elin çininde bile var standartında.
:berbat:berbat:berbatnasıl rezilce bir pazarlama taktiğidirki bu yakendi müşterine niye saygın yokki?ha ben yaptım bak caf caf'lı yakışıklı nasıl olsa satarım kazığıda zaten koyuyorum bide sağdan soldan çakayım tam olsun düşüncesi,mantığı olmaz olsun diyorum
Patlamasına patlamayacak ilk alan garibim ''mecburen'' opsiyoneleştirecek aracını çünkü mecburzaten altın satışını yaptı sanıyorum ilk partide 2'de işi daha kolay diyecekki bak ilkinde olmayan bunda opsiyonel