Clio 4 JOY Arka Pandizota Hoparlör Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan askerdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hoparlörlerin orjinal pandizota takılı haldeki bir resmini paylaşır mısınız?

Orjinal pandizot olmaz. Çabuk kırılır. Taşımaz. Orjinali bozmayın Zaten bayağı pahalı bir parça. 100-110 liraya 16 cm haparlör pandizotları satılıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orjinal pandizot olmaz. Çabuk kırılır. Taşımaz. Orjinali bozmayın Zaten bayağı pahalı bir parça. 100-110 liraya 16 cm haparlör pandizotları satılıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Göründüğü gibi değil. Kırılma falan olmuyor. Bayağı sağlam kullanıyorum. Siz kullandınız da kırıldı mı acaba ?

Fotoyu paylaşacağım hala imkanım olmadı.

Pandizotu kenarlardan 5 10 cm uzak monte ederseniz kirilmaz. Pandizotta oval hoparlor benim megane hb dede var. Daha önce sony oval koymuştum sonra pioneer aldim aralarinda dag kadar fark var. Pioneerin sesi tartisilmaz. Bas sesleri cok mukemmel. Direk teybe bağli amfisiz. Bagajdaki boşluk bas sesini dahada artiriyor ;) .

Pandizota kablo nasıl nerden çekilecek peki bilgi verebilecek olan var mı

kapı direğinde ki sokete giden kablodan

peki bunun için kapıyı sökmek gerekiyor mu ?

Kablo çekme işlemi için kapıyı sökmeye gerek yok orta direkte bulunan tesisattan kolonların içinden çıkan orjinal kablolar çekildi bunu yaparken kapı fitilleri söküldü toplamda 1 saate tüm işler bitiyor bir kaç güne resim atarım arkadaşlar kolonların halini.

Arka kapılara hoparlör taktırmak için gittiğimde ilgili arkadaş arka kapılara hoparlör taksak ta performans alamayacağımı, orjinal teybin 2 çıkışı olduğunu 4 hoparlör bağlansa bile öne verdiği gücün arkaya dağıtacağını ve boşa kürek sallayacağımı söyleyince vazgeçtim.
Kendi önerisi orjinal teyibin değişmesiydi. Ben değişmedim bu şekil kullanmaya devam ediyorum.

Geri