Clio 4 Joy aldınız ve lastiğiniz patladı,ne yapardınız ?

Vallahi ustam, stepne yerine kiti gördüğüm ve şaşırdığım an, feleğin hal-hatırını bi sorardım (siz anladınız:D). Sinirim yatışınca basardım köpüğü siboptan..... :cool::cool::cool:

Reno sonunda bunuda yaptı :) :) :) :) :)

ee tamir nasıl oluyor peki :D nasıl olcak o iş ?

sadece reno değil diğer markalardada var bu olay çakmak ve küllüğü opsiyon olarak satanlarda var buna şükür:D

aslında bizim gibi mod manyakları için iyi yanı bagajda ne kadar yer o kadar ses sistemine fayda:D

sadece reno değil diğer markalardada var bu olay çakmak ve küllüğü opsiyon olarak satanlarda var buna şükür:D

+ 1 :eyv

Yedek lastik yoksa muayineden bile geçemiyor araç nasıl bi düşüncedir bu yaa :berbat

valla benim gibi sürekli lastik problemi çeken adamın yedeği olmasa vay haline derim ben utanmasam iki tane atacam araba

Yedek lastik yoksa muayineden bile geçemiyor araç nasıl bi düşüncedir bu yaa :berbat
Megane RS'de yedek lastik yok ve muayeneden geçti,bagajda stepnenin yerinde tamir kiti var...

aslında bizim gibi mod manyakları için iyi yanı bagajda ne kadar yer o kadar ses sistemine fayda:D

abi zaten stepne bagajda yer kaplamıyor ki alta koymuslar içerden halıseri kaldırıp belli aksiyonlar ile çıkıyor asagıdan lastik alırken bi çıkarıp takalım dedim bayiye adam takana kadar öldü ama çaktırmıyor tabi :D

Geri