Clio 4 icon hakkinda yardim lütfen....

gökselduru

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
29 aralıkta clio 4 icon 90bg start-stop sipariş ettim araç henüz bana ulaşmadı merak ettiğim bir konu var yeni üretim araçların 4 cam otomatik ve elektrikli katlanabilir dikiz aynalrı olduğu aceba doğrumudur ilgilenirseniz sevinirim...

aracın bayiden sase nosunu alın bana gonderin size söyleyeyim

29 aralıkta clio 4 icon 90bg start-stop sipariş ettim araç henüz bana ulaşmadı merak ettiğim bir konu var yeni üretim araçların 4 cam otomatik ve elektrikli katlanabilir dikiz aynalrı olduğu aceba doğrumudur ilgilenirseniz sevinirim...

araç gelmedi ama daha o nasıl olacak

şasi si olmadan net cevap alamazsınız Göksel bey

Şasi numarası bayide mevcuttur...

araç bugün gelmiş bayiye gittim gördüm 4 cam otomatik elektrikli yan aynalar var gayet mutlu oldum demek ki yeni serilerin hepsinde artık standart olarak göreceğiz...

araç ekimde satışa sunuldu ve denilene göre aralıktan itibaren gelen araçlarda 4 cam otomatik olacaktı, bakalım Clio IV grand tourlarda durum nasıl olcak, üretime başlandı fabrika büyük olasılıkla sw ile doludur fakat gidipte göremedim daha :D zaten görebilirmiyimde bilmiyorum :D

hayırlı olsun abi iyi günlerde kullan

araç bugün gelmiş bayiye gittim gördüm 4 cam otomatik elektrikli yan aynalar var gayet mutlu oldum demek ki yeni serilerin hepsinde artık standart olarak göreceğiz...

Geri