20 Mar 2017 #1 derici Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Ağu 2011 Mesajlar 140 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 55 [/URL] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] Son düzenleme: 21 Mar 2017
[/URL] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
20 Mar 2017 #2 efkanyildirimm Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Mar 2017 Mesajlar 52 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 27 Hocam aracın tavanın yarısını kaplatmak istesek ruhsata işletmemiz gerekir mi bir bilginiz var mı acaba?
Hocam aracın tavanın yarısını kaplatmak istesek ruhsata işletmemiz gerekir mi bir bilginiz var mı acaba?
20 Mar 2017 Konuyu Başlatan #3 derici Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Ağu 2011 Mesajlar 140 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 55 efkanyildirimm' Alıntı: Hocam aracın tavanın yarısını kaplatmak istesek ruhsata işletmemiz gerekir mi bir bilginiz var mı acaba? Genişletmek için tıkla ... Hayır, bir bilgim yok. Aracı 1 ay önce böyle aldım. 2018 aralık muayeneye kadar böyle kullanıcam Le X820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
efkanyildirimm' Alıntı: Hocam aracın tavanın yarısını kaplatmak istesek ruhsata işletmemiz gerekir mi bir bilginiz var mı acaba? Genişletmek için tıkla ... Hayır, bir bilgim yok. Aracı 1 ay önce böyle aldım. 2018 aralık muayeneye kadar böyle kullanıcam Le X820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
20 Mar 2017 #4 3harfli Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ara 2016 Mesajlar 506 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 29 Benim bildiğim aracın %30unda renk değişimi olduğunda ruhsata işletmeniz gerekmekte. Tavanın yarısı bu kısma girer mi ? Onu araştırmak lazım. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim bildiğim aracın %30unda renk değişimi olduğunda ruhsata işletmeniz gerekmekte. Tavanın yarısı bu kısma girer mi ? Onu araştırmak lazım. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
22 May 2017 #5 hayalet34 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Haz 2016 Mesajlar 268 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 aliexpress'te bu araç için araç içi mat , ön sis çerçevesi mevcut kırmızı renk. Tavsiye ederim. çok güzel duruyor.
aliexpress'te bu araç için araç içi mat , ön sis çerçevesi mevcut kırmızı renk. Tavsiye ederim. çok güzel duruyor.
31 May 2017 #6 3harfli Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ara 2016 Mesajlar 506 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 29 hayalet34' Alıntı: aliexpress'te bu araç için araç içi mat , ön sis çerçevesi mevcut kırmızı renk. Tavsiye ederim. çok güzel duruyor. Genişletmek için tıkla ... Link verir misiniz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hayalet34' Alıntı: aliexpress'te bu araç için araç içi mat , ön sis çerçevesi mevcut kırmızı renk. Tavsiye ederim. çok güzel duruyor. Genişletmek için tıkla ... Link verir misiniz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
11 Haz 2017 #7 ozcanur Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Nis 2017 Mesajlar 30 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 57 süper