Clio 4 Icon başlangıçta gelen ilginç ses

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gny_gny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gny_gny

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
6 Eki 2016
Mesajlar
12
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
36
Arkadaşlar iyi günler. Aracım Clio 4 1.2 icon modeli. Aracın motoru biraz soğukkeb kapısını açtığımda aşağıda videodaki gsrip ses geliyor ve motor bi 3 sn. falan değişik bi ses çıkarıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
https://youtu.be/Kpm4qOyCYI8
 
Yardımcı olabilecek birisi yok mu :/
 
Sanirim aracinizda eller serbest özelliği var. Bu özellik yüzünden bu sesi duyuyorsunuz. Eller serbest özelliğinde her defasında yeni bir şifreleme yapar. Buda onun sesi
 
Bugün servise gittim tekrar. Daha önce bu ses için gittiğimde bu ses normal hava motorları yerini buluyor demişlerdi. Bugün ısrarla bunun anormaş bi ses olduğunu söyledim. Bilgisayara bağladılar ve klima motorunu yeniden programladılar, sorun çözüldü. Bu servislerin işi gücü savuşturmak bugün bunu net anladım.
 
Selam videodaki sesin aynısı benim aracımda da var. Servise götürdüğümde bu ses normal diye söylüyorlar. Sizin yaptırdığınız işlemi söyledim ama böyle bir şeyin olmadığını söylediler. Aracınıza yapılan işlem için elinizde servis formu veya fatura benzeri bir evrak mevcut mudur? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
 
Geri
Üst