Clio 4 Icon Arabam Çalındı Plaka 34 JP 5620

Çok Geçmiş Olsun Üzücü Bir Durum İnşallah en kısa zamanda araca zarar verilmemiş şekilde elinize ulaşır.Çok Dikkatli Olmak Gerekir Ben Aracı Nereye Koyarsam koyayım Baston Kilidini Mutlaka takarım Ve Arabada Alarm Olmasıda Şart

geçmiş olsun, inşallah bulunur en kısa zamanda.

Zamanında aynı durumu bende yaşadım , gerçekten insan bir şok geçiriyor ilk arabayı göremediğinde.Umarım aracınız bıraktığınız gibi sağlam ve temiz bulunur.Çok çok geçmiş olsun , cana gelmesin.

Böyle bir haberi okuduğumda resmen afallıyorum ve ne yazacağımı bilemiyorum. Bizler anne babalarımızdan aldığımız terbiyeye göre beddua etmenin çok kötü olduğunu biliyor ve elimizden geldiği kadar uzak durmaya çalışıyoruz. Ama bu ve benzeri haberlerde insan direk o yöne meylediyor ki sanırım insanlık hali, etim beddua mı. Sizinde Allah yar ve yardımcınız olsun. İnşallah en kısa sürede bulunur.

geçmiş olsun en kısa sürede bulunur diyecem de ben şahsen o araca bi da binmek istemem pparasını verseler daha iyi.. bu arada araç nasıl çalındı onu merak ettim evden anahtarı çalmak süretiylemi iyi niyeti suistimalmi var aracı birine verdiniz geri getirmedimi normal şartlarda aracın çalınması çok zor immobillizeri çözecek kadar işi geliştirdimi bunlar

kendi arabammış gibi üzüldüm gözüm ankara sokaklarında olacak

Geçmiş olsun inşallah en kisa sürede bulunur

Çok geçmiş olsun üzücü bir durum, kaskonuz vardır diye umuyorum ama geçen sürede arabasız kalacak olmanız kötü bir durum.

kaskom var fakat genel merkeze sıkıntılar yüzünden gittiğimde yedek anahtar torpidodaydı bu yüzden orada kaldı bakalım kasko ne diyecek. kamera görüntüleri var güvenlikli site durum meçhul biraz.

Geri