Hayırlısı olsun. Bende çok isterdim otomatik olsunda alayım diye. Güle güle kullanın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aracınız hayırlı olsun. Vites D de olduğu sürece frene bassaniz dahi aracın motorunda ve şanzımanda yük olacaktır. N ye alırsanız araç boşta bekleyeceği için hem yıpranma hemde yakıt bir nebze olsa azalacaktir diye düşünüyorum. Farklı otomatik vites araçlar kullandım, honda jazz, ford fiesta, audi q7, polo, golf, hep vitesi n de tutmaya gayret ederdim ışıklarda
Merhaba arkadaşlar uzun bi bekleyişin ardından bugün aracıma kavuştum. aracım cuma günü ankara maise geldi 2 iş günü içinde teslim ettiler .2014 modellerde rüzgar sesi vites kutusu arızasının düzeltildiği ile ilgili bilgi aldım aracı tanıtan arkadaş motoru fazla zorlamamamı söyledi ben 110 a kadar çıktım rüzgar sesi yok şükürler olsun ortalama yakıt 4.1 gösteriyor fakat tabi şuan yeni olduğu için yorum yapmak zor yakıt konusunda . EDC şanzıman da çok başarılı vites geçişlerini kesinlikle hissetmiyorsunuz yol tutuşu güzel. dizel olmasından kaynaklı hafif tatlı bir dizel motor sesi dışarda mevcut fakat içeriye kesinlikle ses almıyor. yaklaşık 3 aydır foruma üyeyim ve aracım gelmeden önce nerdeyse bütün özelliklerini öğrenmiştim dizel otomatik kullanıcılarına bir kaç sorum var
; ışıklarda bekleme yaptığımız zaman vites n konumuna getirmek zorundamıyız ? d de dursa bi problem olurmu 2. sorumda multimedia sisteminde flash belleğimde 155 adet mp3 olmasına rağmen 52 tane mp3 görünüyor bunun sebebi nedir 16 gb lık flash bellek kullanıyorum . cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ..
Şarkıları 3 lü gösteriyor bildiğiniz gibi 52*3=156 şarkı yapıyor.
Benim gibi bu şekilde hataya düşmüş olmayın?