Clio 4 için komple pedal takımı ( liste )

Evet arkadaslar bende clipcup arkadasimizin yanina gitdim bu vesileyle tanismis olduk parcamizin montesinide bizzat kendisi yapti gayet basit bi montaj

Arkşlar bende pedallarımı taktım yalnız farklı bi taktik uyguladım,gerçi uygulamak zorunda kaldım:)
Bizim sanayiyi 4 dolandım ama 1 kişide bile 3mm matkap ucu bulamadık neymiş efendim inceymiş boyuna kırıyolarmış muş...Bende kendi çapımda bi çözüm yolu ürettim,resimlerde gördüğünüz yapıştırıcı kullandım,1haftadır kullanıyorum bi sıkıntı yok,hemen paylaşmadım çünki yapıştırıcıya güvenemedim şimdi millet ben gibi yapar mağdur olur diye 1hafta sizin için test ettim garanti veriyorum maşallahı var :)
çok şükür,eğer birşey olursa çıkartıp orjinale döncem,servise neyim gittiğimde matkap ile deldiririm artık,bu arada sol ayak dayama yerinide delmedim,resimlerden de anlaşılcagı gibi cırt ile yaptım,oda kaya gibi oldu maşallah,yapıltırıcıyı inşaat malzemesi satan yerlerden yada kırtasiyelerden temin edebilirsiniz

TW9heUo.webp

d0FG6fE.webp

afVrt1k.webp

kmVTRvG.webp

7UdjZQC.webp

rwADhKN.webp

8jGhP7D.webp

WjzNlzp.webp

zJb1XrE.webp

Q25fHA3.webp

3ularSR.webp

Listede ismi olup dönüş yapmayan arkadaşlardan ricam bayram sonrasına kadar ödemeleri yapmanız aksi durumda listeden silinmeleri söz konusudur
Teşekkürler.

1-yacun
2-dreamondata ( Ödendi )
3-deathrider
4-atanur
5-renac ( Ödendi )
6-kerim_elk
7-*USTA ( Ödendi )
8-Clio MK4 ( Ödendi )
9-erdemson ( Ödendi )
10-YeniClio4( Ödendi )
11-Mhurat ( Ödendi )
12-Zenx ( Ödendi )
13-CUPİDO ( Ödendi )
14-hannas
15-halid51
16-erdemmm ( Ödendi )
17-erh0606 ( Ödendi )
18-UFUK İSMAİL UTKU
20-Kubilay
21-Bambay ( Ödendi )
22-Joker ( Ödendi )

Fotoğrafları Atmak Bugüne Nasip Oldu Bende Vidaladım Üründe çok iyi kaliteli tekrar teşekkürler serkan bey

Uploaded with ImageShack.us

Günceldir arkadaşlar..

Sadece Pedalların Fiyatı Ne Kadardı Bende düşünüyorum Ayak Dayama Aldım Uyum sağlasınlar diye ilerde alabilirim

Geri