Mükemmel artıştan kastım mesajımda bahsettiğim gibi aynı modelin daha önceki üretimlerine kıyastan bahsetmiştim, ve derecelendirmem 2013 joy a göre 2016 makyajlı joy mükemmeldir, icon ya da bir başka marka model değil.
bahsi geçen araçtan bizde 12 tane var, evet biraz daha iyi bir teyp konulmuş arkaya hoparlör atılmış ve şahsen adını mükemmel performans artışı olarak asla nitelendirmezdim.
20watt peak çift koaksiyelden, 2000 watt 4 kanal stereo + mono 2 adam gibi 2 yol komponent ve suba geçersin onda bile farka süper derim mükemmel biraz tarifi mübala olmuş be kardeşim.
teyp çıkışı aynı, hoparlörü kağıt kapısı herşeyi aynı araba, evet biraz daha spl elde edersin okadar ve şahsen 2013 icon paketdeki LG Teyp + 4 adet 13lük bass reflexli sistem dediğim gibi kesinlikle daha iyi sahnelemeye ve detaya sahip.
herkesin kafasında mantık olarak daha büyük daha iyidir gibi ama teknik anlamda 16cmlik hoparlörü 1200kg yerine 1500kg olmuş daha stabil bir araç olarak düşünün ona besleyeceğiniz extra gücünüz yoksa 13cmlik 1200kg kasa (mıgnatıs ve malzeme ağırlığı,taban yüzeyi) daha iyi güç kullanacak daha iyi yukarıları çalacaktır (vokal,tiz vs).