Clio 4 Hırsızlık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bllbzk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Büyük geçmiş olsun.Ben de polis çağırmanızı tavsiye ederim.Ancak yine de kendiniz bir çözüm arayacaksanız orijinal soketler yerine lehim yaptırmak ya da başka soket bağlantıları yaptırmanız gerekir.

Geçmiş olsun

Poliste tandiginiz var ise işlemi daha kolay halledebilirsiniz. Zamanında benim doblonun stepneyi çalmışlardı polisi çağırıp tutanak tutturana kadar akla karayı resmen sectim. Allah yardımcınız olsun. Geçmiş olsun. Bu arada bir bilgi sonradan araca yapılan işlemleri faturalandirabilirseniz kaskoya cüzi bir miktar karşılığı sonradan ilave yapılabiliyor. Ben taktirdigim tesisatı ( 2.200,00 ) tl 230 lira ek ödeyerek kaskoya ekledim.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçmiş olsun. Sonuçta polis sabah akşam sizin aracı takip etmiyor. Başka bi muhitte arayıp tutanak tutturup kaskodan karşılatabilirsiniz diye düşünüyorum..

merhaba. öncelikle çok geçmiş olsun. okuduğum kadarıyla tutanak tutturmak yerine servise gitmişsiniz. eğer yine aracı başka yere çekip çalındı diyip polis çağırıp tutanak tutturursanız başınız çok ağrır.
şöyleki zaten camı kaskodan kırıldı diye değiştirmişsiniz. servise takılan parçaların koparıldığını söylemişsiniz. tutanak tutup sonrasında aracı kaskoya verdiğiniz durumda exper birkaç gün öncesinde camı değiştiğini ve aracın yine bir kaç gün içersinde servise giriş yapılıp fiyat verildiğini görücek. hem hukuki açıcan hemde exper aldatma açısından sağlam bir maddi hasara uğrayabilirsiniz. bence üzerine bir bardak su için ve servis yerine sanayide bir şekilde hallettirmeye çalışın.

Çok geçmiş olsun :( Üzüldüm valla ya. Kanı bozuk insanlar işte. Umarım iki yakalarını hiçbir zaman bir araya gelmez.
Ve keşke polisle tutanak tutup halletseydiniz hem güvenli hemde başınız ağrımazdı. :/ Umarım içinize sinen bi şekilde bu durumdan çıkabilirsiniz.

sımdı soyle bır durum gelıstı bugun, servıstekı bayan saolsun cok samımı davrandı. ben ılk olay gunu servıse gttgdmde cam kırık beyanına 'sabah uyandm camım kırıktı' yazısı yazdrdm. yanı teyp calındı gbı ıbareler olmadı ve servıstekı bayan tesısat ısı m eydana gelınce acık acık ben teyp olmadıgını gormedım duymadım sen gt bı sekılde tutanak tuttur gel dedı kaskodan halledılm dedı.sonuc olarak tesısat degıscek buyuk para. ve acık acık soyledım camı kendım kırıp polıs cagrcam dye sorun yok benlk ben sadece o gun cam degstım baska bsey gormedım duymadım dedı. ne dersınız?

merhaba. öncelikle çok geçmiş olsun. okuduğum kadarıyla tutanak tutturmak yerine servise gitmişsiniz. eğer yine aracı başka yere çekip çalındı diyip polis çağırıp tutanak tutturursanız başınız çok ağrır.
şöyleki zaten camı kaskodan kırıldı diye değiştirmişsiniz. servise takılan parçaların koparıldığını söylemişsiniz. tutanak tutup sonrasında aracı kaskoya verdiğiniz durumda exper birkaç gün öncesinde camı değiştiğini ve aracın yine bir kaç gün içersinde servise giriş yapılıp fiyat verildiğini görücek. hem hukuki açıcan hemde exper aldatma açısından sağlam bir maddi hasara uğrayabilirsiniz. bence üzerine bir bardak su için ve servis yerine sanayide bir şekilde hallettirmeye çalışın.

Son düzenleme:
Öncelikle çok geçmiş olsun. Servis eğer hasar dosyası açmamış ise , exper görmemiş islemi durdurun . Servis de müşteri odaklı davranıyor ise yardımcı olacaktır zaten. Sonrasında yeni bir polis tutanağı ile işlemi yeniden başlatın. Geçmiş olsun tekrar.

Bence sakat is hocam. Cunku kasko firmasinin experinde sizin aracinizin gecmisi zaten gozukucek. Ama soyle bisey soyleyebilirim. Ilk seferinde cam kirilmis teyp zorlanmisti ikinci sefer yine cami kirmis ve teybi sokmusler. Cami kirdiginizda parmak izlerine oldukca ozen gostermeniz gerekiyo. Ve polis tutaganina mutlaka aracin daha oncesinde yine ayni cami kirilmis arac icinde teyp zorlanmis ve ozel esyanin calindigini belirtmelisin ki ilk cam degisimin bi aciklamasi olsun.. Bence baya alengirli bir is yinede siz bilirsiniz

Hicbisey olmaz cagirin polisi tutturun tutanagi... ayni cam iki kere kirilmaz diye bir kaide yokki.. ustuste 2 defa hirsiz giremez mi araciniza... Ha akliniza cok takildiysa baska bir cami kirin kelebek cam yerine.... Keske en basta yapsaydiniz bu islemi... Olan olmus artik...tutturun tutanaginizi ama parkettiginiz ve cami kirdiginiz noktayi bir kameranin gormediginden emin oun baska birseye gerek yok. gecmis olsun tekrar... Ayrica akliniza kasko firmasini dolandiriyormussunuz gibi bir his gelmesin. Zaten kaskonun yapmasi gereken bir hasar bu.. siz sadece hasarin buyuk olmadigini dusunmeniz sebebiyle teyp isine gormemissiniz.. aslinda bunda da suc kasko sirketlerinin.. kasko bedelleri bu kadar yuksek olmasaydi. İnsanlarda 3 kurus ucuz odeyeyim aman hasarsizligim bozulmasin diye ugrasmayacakti... Yani sizin en basta yaptiginiz hataya sizi iten de dolayli olarak yine kasko sirketi..

Geri