Clio 4 Hella Bi-Xenon Farlarim

Sami Demirpaz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Uzun bir suredir dusundugum modifiyeyi sonunda tamamlamis bulunuyorum.

Turkiye'de ilk ve tek Hella Bi-Xenon modifiyesi yaptik, bu sayede hem farlarim daha guzel bir goruntuye kavustu, hem yolda giderken aydinlanmam artti ( Meger kor kor gidiyormusum ) hemde cok iyi bir sellektore sahip oldum.

Farlar acilarak icerisine Porsche Panamera'dan cikan yeni tip boyut olarak cok kisa olan Hella bi-xenon mercekler takildi. Daha sonra Bmw yeni 1 kasalarda kullanilan mercek kapaginin bizim farlarin yapisina en uygun kapak olduguna karar verdik.

Farlari acmisken icerisinde bulunan krom cizgileride kapaklar ile birlikte arac govde rengine boyatarak farkli bir boyut kazandirmak istedim. Boya kodumuzdan boyamizi yaptirim boyacima kapaklarimi ve seritleri boyattik.

Ampul olarak Osram D1S 4300K xenon kullandik. Balast icin Bosch Gen5 balast ise sellektor hizimizi arttirmasi icin tercih edildi.

Sonuc olarak bir sure arabasiz kalmama degen bir modifiye yapmis oldum.

164988_506951532688074_281484149_n.jpg

970310_506951536021407_1297555104_n.jpg

968871_506951539354740_1709226502_n.jpg

Clio 4 Hella Bi-Xenon ( Türkiye'de ilk ve tek ) - YouTube

Harika olmuş gerçekten elinize sağlık çok orjinal duruyo güle güle kullanın

hayırlı olsun mükemmel denebilecek bir iş çıkmış ortaya
tek olumsuz düşüncem uzunların boş olması :)

kardeşim reno yapmış olsa bu kadar güzelini yapamaz elinize sağlık güle güle kullanın

Harika olmuş,güle güle kullan kardeşim...:eyv

Hayırlı olsun iyi günlerde kullan iyi bir iş çıkmış ortaya. Benimde aklımda bu proje varda sakıncası olmazsa ne kadara mal oldu ve nerede yaptırdın ?
SAYGILAR...

Kardeşim Hayırlı Olsun Güle Güle Kullan Yakışmış Gerçekten Anladın Sen Onu :))

vallahi bravo emeginize degmis mukemmel olmus gule gule kullanin

Harika olmuş emeğize sağlık güle güle kullanın kırmızı boya olayı ayrı bir hava katmış iyi düşünmüşsünüz.

Geri