Clio 4 Gündüz led yanmama sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dkocamaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dkocamaz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese Merhaba.
aracı 1 hafta once aldım fakat aldıgımda gunduz ledleri yanmıyordu. Tamponu ust taraftan kastırarak baktım fisleri takılıydı. Bakabilecegim baska herhangi bir her var mıdır sigorta vs gibi?
simdiden tesekkurler

Merhabalar sigorta panelinde 3 numaralı sigorta
İç Aydınlatma, Plaka ve Sis Lambaları içindir clio 4 sizin modelin şemasını bulun ve sök tak yapın belki düzelir.

Herkese Merhaba.
aracı 1 hafta once aldım fakat aldıgımda gunduz ledleri yanmıyordu. Tamponu ust taraftan kastırarak baktım fisleri takılıydı. Bakabilecegim baska herhangi bir her var mıdır sigorta vs gibi?
simdiden tesekkurler
Reis Orjinalinde farlar açıkken yanmıyor haberin olsun ona göre bak... farlar kapalı iken kontrol et

Farlar kapalı açık, kontak kapalı açık denemediğim şekil kalmadı. Sigortalarıda tek tek söküp baktım patlak yoktu. Elektrikci yolu göründü sanırım gidip baktırıcaz. Tesekkürler yardımlarınız icin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocam her şeyi kontrol ettiysen geriye ampulü patlamış olma ihtimali kaldı sadece.
Farlar kapalı açık, kontak kapalı açık denemediÄŸim ÅŸekil kalmadı. Sigortalarıda tek tek söküp baktım patlak yoktu. Elektrikci yolu göründü sanırım gidip baktırıcaz. Tesekkürler yardımlarınız icin

Bu parçada led yok mu? Ampul mü var?

6bae7b77f7321d8ead07ebe7be4e83db.webp

led bunlar komple ya yanar ya söner gerisi yenisini almaktan başka çare yoktur diye düşünüyorum

En temizi elektrikciye gidip gostermek olacak gibi. Tesekkurler yardimlariniz icin

Geri