Aynı ses bende de tekrar başladı değişim bende de olmuştu 2013 model araç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Klepe motorunu değiştirirken göğüs sökülüyor mu acaba?
Geçmiş olsun öncelikle 4adet servis raporun var ise kanunen değişim hakkını kazanmış durumdasın benimde rüzgar sesinden ötürü elimde 4 ve fazlası var idi tüketici mahkemesine verdim davayı kazandım istersen sana ve diğerlerine watsap hattınıza yargıtay ilam kararlarını ve bilirkişi kurul raporunu göndere bilirim telefon numaram 5386334846 dava açar iseniz işallah umarımki emsal olarak işinize yarayabilir düşüncesindeyim.bizim servis klape motorun mekanik çalışma sesi olduğunu söyledi, Renault'un parça değişimine izin vermeyeceğini söyledi, bende güldüm mesela fan'ı aşağı verince aşağı dönerken o sesi cıkarıyomus klimayı kapatinca klape motoru tekrar eski haline dönüyormus, o sesin sebebide buymus. Fiyatı hakkında bilgisi olan varmı?? ucuzsa verelim parasini garanti bozulmadan değiştirsinler. bu nasıl servis 4.cü gidişim hiçbir hatayı kabul etmiyorlar, yok o ses normal yok bu ses normal, yok motorun sesi. lanet olsun renaulta.