üstad şehir neresi ? ankaradaysanız bir deneme yapsak olur mu?
Bende ankaradayım özellik acmak için bir yol bulursm yada açan yer sizinle paylasırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üstad şehir neresi ? ankaradaysanız bir deneme yapsak olur mu?
https://s9.postimg.org/8d3z1gdtr/DSC_2203.
Merhaba
Bu akşam halletim güzel oldu. Aktif ederken " antipatinaj devrede" yazısı çıktı bir kaç defa.
Renk geçişleri çok yumuşak. Kırmızı yanıyor mu onu merak ediyorum şimdi
Telefon titremiş resmi çekerken.
sırada follow me ve dönüş ışıkları var onları bulmak lazım.
Paylaşım ve yardımlarınız için teşekkürler. maninwar
Bendeki cihazın resmi aşağıda.
İlk olarak verilen linkteki programları kurdum, Phyton 2.7.13, PyQt., ddt4all dosyalarını indirdim.(ddt4all-master-DDT2000(2016)) yapamadım. Sonra aşağıda linki verdiğim programı indirip kurdum. Problem çıkmadı.
OBDII cihazını araca bağlıyorsun.
PC ile bluetooth bağlantısı kuruyorsun.
Uygulamayı çalıştırıp bluetooth ile bağlan diyorsun.
Program çalışıyor.
Yine yazıyorum. Fazla merak başa iş açar.
Ekranda bir anda anti patinaj devrede yazısı çıkınca ve ABS ışığı yanıp sönünce soğuk terler atmadım değil.
https://www.drive2.com/b/482101764993057056/
Merhaba,
Phyton 2.7.13 programı ne için kurdunuz ve nasıl kullandınız onu. ben daha önce duymamıştım onun gerekliliğini.
Merhaba,
Hangi ildesiniz acaba?
Bende de benzer bir cihaz var. ama daha önce attığım hatayı alıyorum. Acaba Donanımlardan Com port ayarlarında görünen bağlantı hızına bakabilirmisiniz?
Buraya windows otomatik 9600 Atar ancak program 38400 gösteriyor. Bu hız ayarlarından mı acaba sıkıntım?
Merhaba,
Hangi ildesiniz acaba?
Bende de benzer bir cihaz var. ama daha önce attığım hatayı alıyorum. Acaba Donanımlardan Com port ayarlarında görünen bağlantı hızına bakabilirmisiniz?
Buraya windows otomatik 9600 Atar ancak program 38400 gösteriyor. Bu hız ayarlarından mı acaba sıkıntım?