Clio 4 gizli özellikleri açtim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maninwar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bendede 2013 dci symbol touch var ve bahsettiğiniz obd cihazından bendede var ben telefonla torque programı ile arıza silmek için kullanıyorum, acaba laptop la symbol gizli özellikleride Clio gibi açılabilir mi?

Ankarada bu işle uğrasan varsa bende yaptırmak isterim.

bendede 2013 dci symbol touch var ve bahsettiğiniz obd cihazından bendede var ben telefonla torque programı ile arıza silmek için kullanıyorum, acaba laptop la symbol gizli özellikleride Clio gibi açılabilir mi?

Dacia kasa sembol mu bu? Öyleyse dacialarda yol bilgisayarını aktif ettiklerini görmüştüm internette.

Bugün biraz şehirdışı yol yaptim, sürüş stili göstergesi ışığı gayet iyi çalışıyor, saatin de derecenin yanında görünüyor ve yağ değişim periyodum 10.000 km görünüyor. Çok şükür herhangi bir sorun yok,yarın inşallah biraz daha bakıcam yeni bir şeyler olursa paylaşırım.

Sürüş gösterge ışığını aktif etme kısmını detaylı anlatır mısınız ?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecen gun k.pederin arabada denedim 6 ecu bulundu diyor 2 airbag ve bcmyi gisteriyor sadece onlarda da yol bilgisayar özelliği yok. Cluster olarak görmeli galiba o secenek yok

Gecen gun k.pederin arabada denedim 6 ecu bulundu diyor 2 airbag ve bcmyi gisteriyor sadece onlarda da yol bilgisayar özelliği yok. Cluster olarak görmeli galiba o secenek yok

Kontak açık hatta,araba çalışırken arayın.table de bord olarak çıkar sonra custer x98 olur.

Otomatik ayna kapatma ve camlari kaldirma olayini yapabiliyorsak cok güzel olur.

Otomatik ayna kapatma ve camlari kaldirma olayini yapabiliyorsak cok güzel olur.

Aynalariniz manuel ise otomatik kapatma icin modul gerekebilir.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

iMessage : tanseler@me.com

Geri