Clio 4 FOCAL Tesisatımızda Takıldı.

hayirli olsun bagittira bagittira kullanin :)

Hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim.Clıo 4 olarak gördüğüm en şık araç,yaptığın uygulamalar tam tadında olmuş.

Sağlam tesisat olmuş harbiden Maşallah Murat :)
Aynen Melih Sağolasın

Hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim.Clıo 4 olarak gördüğüm en şık araç,yaptığın uygulamalar tam tadında olmuş.
Sağolun Teşekkür Ederim

hayirli olsun bagittira bagittira kullanin :)
Sağolun :)
ellerinize saglik... gule gule kullanin..
Teşekkür Ederim
hayırlı uğurlu olsun..
Sağolasın Onur

Murat kardeşim 10 numara olmuş keyifli yollar :)

Murat sen=clio4 olmuş artık :) Bende düşünüyorum ama orta konsola bir çözüm bulmak şart. Bu teyp varken hiçbişey yapmam ben. Konsol komple değişirde harici teyp takacak bir durum olmazsa bu clionun ses sistemine çivi çakmayı düşünmüyorum ben.

Zaten kısmet olur evimin borcu biterse başka bir araç toplamak istiyorum bunun yanına.

Murat kardeşim 10 numara olmuş keyifli yollar :)
Sağolun Teşekkürler
Murat sen=clio4 olmuş artık :) Bende düşünüyorum ama orta konsola bir çözüm bulmak şart. Bu teyp varken hiçbişey yapmam ben. Konsol komple değişirde harici teyp takacak bir durum olmazsa bu clionun ses sistemine çivi çakmayı düşünmüyorum ben.

Zaten kısmet olur evimin borcu biterse başka bir araç toplamak istiyorum bunun yanına.

Gökhan Abi Birazdan Ayrı Bi Konu Açıcam Ben Teybide Değiştirdim Fakat O Tam Tamına 6 Saat Uğraştık Ama Resim Çekmedim Hiç Son Bitiş Resmini Çektim

Aman diyim hemen aç konuyu ölecem kahrımdan :)

Maşallah çok güzel olmuş tebrik ediyorum.

10 numara

Geri