- Katılım
- 18 Kas 2019
- Mesajlar
- 6
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 25
Bizim Clio 3'müz vardı farlar açıkken kontağı kapatıp kapıları açınca farlar kapanıyordu şimdi Clio 4 var onda farlar kapanmıyor uyarı veriyor. Acaba sonradan açılan bir özellik mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araç joy mu bir de kaç model ?
Araç joy mu bir de kaç model ?
Bizim Clio 3'müz vardı farlar açıkken kontağı kapatıp kapıları açınca farlar kapanıyordu şimdi Clio 4 var onda farlar kapanmıyor uyarı veriyor. Acaba sonradan açılan bir özellik mi?
Bu bahsettiğiniz olay fluencelerde farlar acikken kontak kapandiginda kapı acilana kadar yanık kalıyor kapı açılınca farlar otomatik olarak sönüyor. Ayrıca yine Fluence için bu özellik ddt4all ile acilip kapatilabiliyor. Muhtemelen clio için de aynı durum söz konusudur. Fakat ben clio ile ilgili bilgiye sahip değilim. Birde ddt4all üzerinde clio için işlem yapmak Fluence e göre daha zor. Örneğin Fluence için özellik acilacagi zaman evet veya hayır secenekleri ile işlem yapılıyor fakat clio için evet hayır bolumu bulunmuyor 0-1-2 seklinde kod girmek gerekiyor ve biraz karisik açıkçası kodun bilinerek yazilmasi lazım. Örneğin follow me ozelligini clioda acmak isterken farlari komple kaybeden çok arkadaş oldu forumda.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bildiğim kadarı ile joy paketlerde otomatik far yok, bu durumda kapatmayabilir, farklı bir araçda bu durumu gözetlediniz mi? Ayrıca arkadaşın dediği gibi ddt4all programı ile follow me özelliğini açmaya çalıştınız mı?JOY 2015 model
Bildiğim kadarı ile joy paketlerde otomatik far yok, bu durumda kapatmayabilir, farklı bir araçda bu durumu gözetlediniz mi? Ayrıca arkadaşın dediği gibi ddt4all programı ile follow me özelliğini açmaya çalıştınız mı?