Sayın clio
dedikleriniz dogru ancak siz surayi yanlis anliyorsunuz. insanlarin sikayet ettigi ruzgar sesi o standart ses degil. isliksesi seklinde. placebo effect falan bir zorlama olmuş. çıtayı parmak ucuyla bastirinca bile kesiliyor bu bahsi gecen ses. ben de servise birden fazla kez gittim. ilk se fe rinde adam oldu abi problem yok dedi. psikolojik birseyse orada niye inanmadim ben sesin gittiğine. sonra şikayet vs derken adamlardan umidi kestip kendim sunger vs aldım. yani psikolojimj hazirladim. tekrar cagirdilar problemi cozmusler. olay bir sunger isi ancak uygularken ozen gostermek gerek biraz. yine de diyelim ben psikolojik olarak problemin geçtiğini düşündüm. babam bir ay sonra araca binince bundan artık ses gelmiyor dedi. servise falan gittiğimi bilmiyor.
bu arada babamda spring var. clio daki sesi ilk duyunca üste beş bin ver benim araçla takas edelim bu ne lan dedi. placebo efekt sanırım
daha öncede yazdim; tok açın halinden anlamıyor.
yanlız burda benim üzerine bastıra bastıra yazdığım birşeyi iyi okudunuzmu, ben yazımın başından bu yana 2012 ve 2013 araçlarınız hariç ise sorunu çözemezsiniz sorun sadece 2012 ve 2013lerde var demiştim.
eğer aracınız 2012 veya 2013 ise evet müdahale gereksinimi var ve evet ses bariz bir ses ve değişim ciddi şekilde oluyor ama aracınız 2014 veya üstü ise Mais'de saçma sapan bir araç yollamadı ise size 2014 ve üstlerinde zaten bu değişim fabrikadan hazır yapılmış dağıtıldı.
arkadaşlar şirketimizde 30 küsür 2012 ve 2013 oldu Antep topçuoğlunun kiralık, şu an 2014den bu yana imamkayalı otomotiden kiraladığımız 2014,2015 de yine 30dü son kiralık sözleşmemiz ise yeni yenilendi ve yine 52 araç 2016 renault geldi.
özetle emin oldun hangisinde ne var,hangisinde ne değişiklik oldu özelliklede etrafımız araç sever fırlama mühendis doluyken fazlasıyla öğrendik biz burda 2012-2013 deki kampanaların düz, 2014 ve 2015lerin tırtıklı, 2016dekerin tırtıklı ama siyah yerine gümüş olduğundan tutunda 2012-2015lerin göğüsün kauçuk 2016ların sert plastıik oluşuna.
hatta ve hatta 2012-2015lerin gerçektende bass reflex olup ama 13cm renault nokia marka olup 2016ların bass reflex yazılıp aslında içinde bass reflex olmayıp içindede 13 değil 16cmlik nissan 20watt hoparlör olduğuna kadar biliyoruz.
özetle emin oldun üzerinde şikayet ettiğinizde,etmediğinizde birçok detayın farkındayız. ha elinizde 2012-2013 araç var ise gidin memnun kalana kadar o bahsetiğiniz ıslık gidene kadar yaptırın ama kalkıp ıslık değilde rüzgar sesinin gitmesini ve aracın bentley olmasını beklemeyin .