Clio 4,Captur,Dacia 2018 Q3 HARİTA GÜNCELLEMESİ

Arkadaşlar başıma gelen birseyi paylaşmak istedim (cihazim media nav evo sürüm 9.1.3) harita güncellemesini (2018 Q3) yukledikten sonra navigasyon kabul tuşu pasif hala geldi ve saatte ayarlanmiyordu sağolsun orhan bey cok yardımcı oldu. Denemediğim yol kalmadı. en sonunda tekrar 2018 Q3 harita güncellemesini farklı farklı usb lerle yukledim. Bu şekilde sorun çözüldü. Sizlerinde başına gelirse farklı usb lerle deneyin. Hatanın usbden kaynaklandığını düşünüyorum.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum iyi günler,
bir sorum olucak bu güncelleme ile neler cıkıyor neler ekleniyor, neler değişiyor

2018 renault clio sport tourer touch aldım ama firma navigaston olmadıgını navigasyonu acınca ekran falan cıkmıyor imlec varmı var, bu ekleme için ne yapabilirim bu kurulu yapıyı bozucakmı..
bana destek verirmisin.. arabanın henüz yabancısı olunca herseyi soruyorum kurusa bakma...

sistem: Media Nav Evolution
sistem sürümü: 9.1.3

Dostum iyi günler,
bir sorum olucak bu güncelleme ile neler cıkıyor neler ekleniyor, neler değişiyor

2018 renault clio sport tourer touch aldım ama firma navigaston olmadıgını navigasyonu acınca ekran falan cıkmıyor imlec varmı var, bu ekleme için ne yapabilirim bu kurulu yapıyı bozucakmı..
bana destek verirmisin.. arabanın henüz yabancısı olunca herseyi soruyorum kurusa bakma...

sistem: Media Nav Evolution
sistem sürümü: 9.1.3

özelden yaz yardımcı olayım kardeş

Ozelden nerden yazicam...

Arkadaslar hayırlı günler, clio sport tourer da yedeklemeyi nasıl yapıyoruz...

Q4 Haritasının .lgu uzantılı yani direkt usb tak çalıştır paylaşıldı mı arkadaşlar.

aynı sorunu yaşıyorum. Ne yaptınız acaba yardım eder misiniz,şu an gps uydularını da görmüyor, navigasyon da çalışmıyor.Saat de ayarlanmıyor....

1. Nesil media nav harita güncelleme

1. Nesil için harita güncellemesi nasıl yapılıyor link verebilir misiniz

İyi günler. Bende aylardan beri 1. nesil media nav için harita güncellemesini yapamıyorum.
Bilen birileri varsa çok hayır dua alacak.
Arabam 2012 Clio 4 .
Sürümü 7.0.5 md ye kadar yükselttim. ama tak kur haritalar 1. nesilde çalışmıyor.

Geri