Clio 4 Buluşması

Evet arkadaslara katılıyorum önceki aracım Peugeot markaydi ve üye oldugum forum her hafta sonu buluşma düzenliyordu ve bende hala clio aracimla her hafta Peugeot buluşmasına katılıyorum 5 aydır bu forumdayim ama buluşma organizasyonları fazla duyurulmuyor galiba Yada belli başlı kişiler katılıyor

Anladığım kadarıyla adminler model buluşmasına pek sıcak bakmıyor o zaman biz de kurallara aykırı davranmayalım. Sevgili Adminler uygun bulursa bu cumartesi ben aracımı yıkatmaya kızltoprak maguiarsa götüreceğim ( gerçi hala açık mı bilmiorum uzun zamandır gitmedim ) isteyen arkadaşlar bana katılsın. Maksat muhabbet olsun araçlarımız banyolarını yaparken biz de çayımızı içer muhabbetimizi yaparız. Bu bir renaultfanclub buluşması değil masum bir araba yıkama organizasyonu :) Uygun mudur sayın adminlerimiz :)

Kizltoprak neresi ?

Buyuk bulusmalari beklemeye gerek yok biri haydi demez ise bulusma olmaz sonucta. Cay kahve icmeyede bir yerlerde bulusulabilir.

Tabii herkesi istanbulda zannediyorum pardon :) fenerbahçe stadının hemen yanı. haliyle bu teklifim istanbul'daki arkadaşlar için geçerli

Hmm anladim ben Florya'da oturuyorum hayli uzak bana..

Bizde ayrım yok bir buluşma düzenlenir bütün Aile davat edilir ailemize hoşgeldiniz

Teşekkürler. O zaman en yakında zamanda görüşmek ve tanışmak dileğiyle.

Geri