Clio 4 buji

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkan2559
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erkan2559

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
herkese mrb clio 4 0.9 tce aracım 2012 model şuan 36 bin km de..buji kaç binde değişiyor.araçta lpg var.takalı 6000 km oldu.lpg li araç için önerebileceğiniz bir buji varmı yoksa orjinale devammı...?

bende bu soruyu sordun (1.2 75 bg) için sanırım bilgisi olan arkadaş yok cevap alamadım

Ngk yada Bosch un sitelerinde araç marka modeli belirtip aracınıza uygun bujiyi öğrenebilirsiniz.lpg li araçlar içinde bujileri var

34VR1415

tamam güzel ama bazıları orjinal takın diyor.ve en baştada belirttiğim gibi kaç bin km değişmesi gerekiyor..

1.2 için yazıyorum. 40 bin km de değiştirilmesini tavsiye eden var 60 binde tavsiye eden var. Çok pahalı değil zaten 40 50 lira civarı 4lu seti. Benim tavsiyem mais yerine Bosch ama karar sizin . Çok mu fark ediyor derseniz cevap hayır...

tamam güzel ama bazıları orjinal takın diyor.ve en baştada belirttiğim gibi kaç bin km değişmesi gerekiyor..

60.000 km veya 4. Yıl sonunda diye geçiyor.
Km daha çok düşük arabanızın ancak yılı da geçmiş bi yetkili servisle görüşün derim ona göre hareket edersiniz şahsen benim aracımda 90 bg tce 2013 yıl zamanı gelmesine rağmen gerek yok dediler seneye degistiricem.

Ben 20000km de değiştirdim orjinal den vazgeçmeyin, lpg li araçlar için platinum bujiler mevcut ama tavsiye etmiyorum bizim araçlara.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şu anda benim aracım (1.2 75bg) 40 bin kmde 37 binde lpg takıldı buji değiştirmeli miyim değiştirmemeli miyim tam kestiremedim

bende bu soruyu sordun (1.2 75 bg) için sanırım bilgisi olan arkadaş yok cevap alamadım
2015 model clio4 1.2 joy aracıma bosch marka lpg bujisi taktırdım.sonuca gelirsek alt devirlerde lpgde devirlenmekte zorlanan aracım hem daha seri oldu hemde yakıt yüzde10 düştü.aracıma taktırdığım buji alttaki linkte olan.3.vitesde devir çok düştüğü ve aracın hızını 23-34 km gibi hızlara düştüğünde araç tekleyerek hızlanıyordu.şimdi araç sorunsuz ivmeleniyor.
http://urun.n11.com/motor-ve-sanzim...pgli-vr7si332s-clio-bosch-02421355-P111464291

2015 model clio4 1.2 joy aracıma bosch marka lpg bujisi taktırdım.sonuca gelirsek alt devirlerde lpgde devirlenmekte zorlanan aracım hem daha seri oldu hemde yakıt yüzde10 düştü.aracıma taktırdığım buji alttaki linkte olan.3.vitesde devir çok düştüğü ve aracın hızını 23-34 km gibi hızlara düştüğünde araç tekleyerek hızlanıyordu.şimdi araç sorunsuz ivmeleniyor.
http://urun.n11.com/motor-ve-sanzim...pgli-vr7si332s-clio-bosch-02421355-P111464291

Benim araç 2012 09 TCE, 2. Ve 3. Viteste düşük devirlerde tekler gibi oluyor. Lpg hiç taktırmadım. Acaba buji değiştirsem farkeder mi?

Geri