Clio 4 Body Kit v.s artık Tamam

kardeşim harika olmuş aracın ALLAH kaza bela vermesin.Çok beğendim maşallah:masallah kardeşim benim ağzımın suyu aktı desem yalan olmaz nazar değmesin.:masallah benim joy kırmızı var ben de bu şekilde body kit giydiremem mi acaba ön lipler difüzyor hepsi harika görünüyor. Bana da yardımcı olur musun izmirde ikamet etmekteyim parçaları nerden nasıl ne kadara aldın bana da yardımcı olur musun?:kahve

kardeşim özelden mesaj attım ama mesaj kutusu dolu diyor ondan gitmedi .BANA ulaşır mısın :)

Çok güzel olmuş maşallah... Laguna 3 için body kit yapan, gören var mı? Ben o kadar bakım hiç rastlayamadım.

ben bu hüseyin abiyi aradım joy aracım var dedim body kit ne kadar dedim kardeş. senin aracını yaptırdığın yer orası sanırım 1000TL dedi. ÇOOOOK Gereksiz pahalılık bu işi en fazla 600 tl ye yaptırılır onu da bulamıyok . meydan boş millet kazık atma telaşında.bi kere difüzor sahibinden ilanlar köşesinde 140 lira en pahalısı marşpiel desen 200 etse hadi. Öyle janjanlı bi lip ön karlık da desen150 tl spoiler de desen 150 tl tamamdır bu iş. 1000 tl çok uçuk kardeş yazık günah .AMA çok beğendim senin aracı on numara olmuş yalnız pahalı olmuş. Kayserili değilik :D bu arada hehe

Çok iyi olmuş maaşallah. Allah kazadan beladan korusun. clio 4 ler için body kit çalışmaları yeni yeni yaygınlaşmaya başladığı için fiyatın yüksek olması doğaldır(iş malzeme almakla bitmiyor bir de o malzemelerin montajı var). Emeği geçen ustanın ellerine sağlık. Güle güle kullan kardeş.

Dostum selam.. Benimde sendeki spoilere ihtiyacim var. Bana fiyat ve usta bilgilerini paylasabilirmisin rica etsem?

Tskr.

güle güle kullanın süper olmuş :)

Ya hocam şu ön tampon ek'ini istanbulda nerden bulabılırım ? nereye sorsam ön lip çıkıyor aynı su ek'ten bulamadım bilen varsa adresı mesaj geçebilir mi ?

Guzel olmus kazasiz belasiz

kardeşim harika olmuş aracın ALLAH kaza bela vermesin.Çok beğendim maşallah parçalar konusunda yardımcı olursan bende beyaz clio 4 üme difüzör ve egsoz ucu uygulamsı yaptırmak istiyorum ayrıca sticer da hoş bir hava katmış şimdiden teşekkürler

Geri