Clio 4 Body Kit Karbon (Ön)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wawseng
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Urun cok guzel olmus araciniza hayirli olsun.. aracin orginal lipini cikartip uyguladiniz sanirim urunu taktikan sonra on tarafin yerden yuksekligimde bir degisim oldumu? Ayrica bende nerden temin edebilicegimizi ogrenebilisem sevinirim ��

Urun cok guzel olmus araciniza hayirli olsun.. aracin orginal lipini cikartip uyguladiniz sanirim urunu taktikan sonra on tarafin yerden yuksekligimde bir degisim oldumu? Ayrica bende nerden temin edebilicegimizi ogrenebilisem sevinirim 😁
Evt önce karter koruyucu plastik sökülüyor sonra orjinal lip sökülüyor,sonra karbon olanı takıyoruz ve karter koruyucu plastiği geri takıyoruz,karbon olan perçinli vidalanıyor,yada somunlu vidayla nasıl tercih edersen,tabikide 2-3parmak daha yere yakınlaşma söz konusudur,nereden temin edebileceğini özelden yazıyorum

Sağolun bilgilendidiginiz icin bende dusunuyorum bakalim

Evt önce karter koruyucu plastik sökülüyor sonra orjinal lip sökülüyor,sonra karbon olanı takıyoruz ve karter koruyucu plastiği geri takıyoruz,karbon olan perçinli vidalanıyor,yada somunlu vidayla nasıl tercih edersen,tabikide 2-3parmak daha yere yakınlaşma söz konusudur,nereden temin edebileceğini özelden yazıyorum
güven lip in satış kanalı benimlede paylaşırmısın.

Işçilikte parça da süper olmuş güle güle kullan :eyv

abi lipin satıcısının açık adresini ve telefonunu filan mesaj olarak göndersene, acil lazım :D

Lip cok yakismis iyi gunlerde kullanin.

Bende adres iletisim ve fiyat bilgisi alabilir miyim size zahmet.

Sami Demirpaz

Çok güzel olmuş nazar değmesin inşallah...
Aldığınız yerin adres, iletişim bilgileri ve fiyat hakkında bilgi alabilir miyim?

Geri