Clio 4 arka reflektor aydinlatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Y_nokta_T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkürler arkadaşlar. dediğim gibi dilerseniz stop lambalarınada bağlayabilirsiniz.
Ayrıca difüzor sahibinden.com da bir dünya var fiyatı 80 tl civarında montajı kendinizde yapabilirsiniz.

elinize sağlık çok güzel olmuş bizim fren lambalarının yetersiz olduğunu düşünüyorum..geçen gün iki defa arkadan vurdular araca.bende şahinlere taktığımız gibi ortaya kocaman fren lambası takıcam artık
Geçmiş olsun.

Emeğine sağlık kardeşim, çok güzel duruyor...

Ellerine sağlık gerçekten harika olmuş.

Bende yaptırdım kardeşim adamlar tamponu sökmediler reflectorün tırnağını kastırip çıkardılar stop lambasını söktüler oradan voltaj aldılar bağladılar üstelik iki sıra led biri park biri stop oldu tabi bana 100 kağıda patladı

hımm bak iki sıra led olayı mantıklıymış o aklıma gelmedi hiç :)
demekki tamponu sokmedende yapılabiliyormuş. forumdaki diğer arkadaşlara klavuz olmuş oldu.
hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah :)

merhaba bende izmirdeyim gorusmek tanısmak isterim ayrıca ön sis taktırıcam yapabilecek bir yer var mı? arka kapılara hoparlor taktırıcam yanı 2-3 işlem var kim nerede yapar biliyormusunuz ?

Aynen olur musait bi vakit gorusur tanisiriz. Ben uygulamalarin buyuk bi kismini kendim yapiyorum. Amatorlugu kendi aracimda gectim daha iyi bi sekilde sana yardimci olabilirim

düşünüyordum ama kırılır edilir diye ellemedim siz yapmışsınız güzel olmuş anlatımıyla birlikte, izmirdeyim bende şu tamponu sökmeden benim araca uygulayabilsek yaparım.

Geri