Clio 4 arka koltuk nasil sökülüyor? Yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkhan92
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gkhan92

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba dostlar, araca lpg taktırma planım var ancak arka koltuğun oturma yeri sökülüyormu? işim dolayısıyla araca yükleme yapmam gerekecek arada.. arka koltuklar yattığı zaman alan düz olmadığı için yükleme sıkıntı olacak..

arka koltuğun oturma kısmı sökülebiliyormu? sökülmüş halinin fotoğrafı olan varsa ve nasıl sökülüyorsa nasıl söktüğünü detaylı anlatırsa çok sevinrim

merhaba dostlar, araca lpg taktırma planım var ancak arka koltuğun oturma yeri sökülüyormu? işim dolayısıyla araca yükleme yapmam gerekecek arada.. arka koltuklar yattığı zaman alan düz olmadığı için yükleme sıkıntı olacak..

arka koltuğun oturma kısmı sökülebiliyormu? sökülmüş halinin fotoğrafı olan varsa ve nasıl sökülüyorsa nasıl söktüğünü detaylı anlatırsa çok sevinrim

çok kolay sokuluyor, alt kısımdan yukarı dogru cekın hemen cıkar takmasıda o kadar kolay ;)

aracım hb kısa clio 4 hocam. sportturer değil.. asıldım ettim çıkmadı :/ elimde kalır diye zorlamadım fazla... nereden asılacaz

bende de vardı aynı aractan, klıpsli cekınce hemen cıkıyor, :)
GY7Jp3.webp

fqvlz.jpg

hocam varya :) sen harikasın ya. allah bin kere rağzı olsun.. baya genişliyor ve alan düz gibi

Minderle sırtlığın arasına elini sokup minderi yukarı doğru asıl kolayca çıkar...

yalnız 1.2 se arac yük taşımayı pek önermem :D

yüke hiç bi benzinli araba gelmiyor zaten :) 1.2 ama şanzıman oranı kısa olduğu için dik yokuşlarda pek bayıldığını görmedim :) sadece devrinde girmeyi bilmek lazım..

Arkadaşlar kadjar koltuklarıda aynı şekilde mi çıkıyor 2 gündür arıyorum hiç bişey bulamadım

Geri