Clio 4 arka koltuk mesafesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 19bao07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gerçi çok zevkler tartışılmaz ama beyazı kırmızıdan çok daha güzel.

Gerçi çok zevkler tartışılmaz ama beyazı kırmızıdan çok daha güzel.

katılıyorum hele bir de kırmızı lakeleri de varsa tadından yenmez:) ama beğeniler farklı olur tabi:eyv

kırmızı lake çıtalar en çok bulut griye yakışıyor bence siyah 16 inch jantlar ve konsolda kırmızı üstüne birde 0,9 olursa tadından yenmez bence :D ama şu sıralar favorim ıcon versiyon siyah 16lık jant iç taraf siyah platin gri 0,9 motor full + full :) fiyatta sadece 37 küsur :D param olsa 1 dk bile düşünmem bu arabayı alırım :D

uzun yol sıkar arka koltuk mesafesi dar olunca

Aynen katılıyorum, araç büyüdü diyolar ancak dingil mesafesi büyüse bile bagaj büyütülmüş. Arka diz mesafesi clio 3 ile aynı kalmış sanki ? Eğer öne yapılı biri oturup koltuğu da en arkaya çekerse arka da yolculuk gerçekten can sıkıcı hale geliyor.

1.75'lik dostumuz kesitten bu görünüşte ise uzun yol ve sağdaki yolcunun koltuğunu az geri yatırdığını düşünüyorum o yol işkence olur:berbat

aracı bugün bende bir kez daha inceledim boyum 1.78 yapılıyım kilo söylemiyim :P :D resmimden bakıp tahmin edebilirsiniz :) ön koltuğu normal bir şekilde kendime göre ayarlayıp arkaya geçtiğimde çok rahat oturdum, dik oturuş pozisyonunda kafam biraz tavana sürtüyodu fakat önemli değil bence :)

Son düzenleme:
clio geniş ailelere ve kangoo türü geniş hacimli araçlara alışanlar için iyi bir tercih olmaz, olmadı da. Test sürüşü esnasında onu da test ettik. :) Clio4 ten çok şey bekliyoruz galiba :) tabi bu beklentide dış güzelliğinin de etkisi var :)

Bizi kangoo taşır :) Clio daha çok gençlere ve kalabalık olmayan ailelere göre bir araç.

Geri