Clio 4 arka camların manuel olma sebebi...

ben hiç arka camı manuel Porsche Panarema görmedim :D

bildiğin uydurmasyon. 1992 model Fiat Tempra SX A'da STANDART olan arka elektrikli camların 2012 model Clio 4'te olmaması tek kelimeyle tüketiciyi adam yerine koymamaktır. çok net yani.

uydurmacanın ta kendisi boyle sacma bı cevapmı olurmuş
ozaman 2013 ılk ceyregınde cıkan clıo 4 ler arka otomatık opsıyonlular ncap den gecmesın

Arabamın siparişini verirken arka camların manuel olacağı söylenmişti. Ancak bugün araç geldi arka camlar otomatik. Satış temsilcisinin bile haberi yok hala manuel olduğu konusunda ısrarlıydı ama görünce kendi de şaşırdı ;) Bunun bi standardı yok sanırım şansa ne gelirse qw

Arabamın siparişini verirken arka camların manuel olacağı söylenmişti. Ancak bugün araç geldi arka camlar otomatik. Satış temsilcisinin bile haberi yok hala manuel olduğu konusunda ısrarlıydı ama görünce kendi de şaşırdı ;) Bunun bi standardı yok sanırım şansa ne gelirse qw

iyi gözün aydın sevindim adına :)

adam resmen cem yılmaz'ın tabiri ile kafasından element uydurmuş. o zaman sorsaydın megane'ın, latitude'n arka camlar otomatik nasıl o 5 yıldız aldı diye.

Ben aracımı yaklaşık 2 hafta önce teslim aldım Clio 4 0.9 Tce Icon donanım benim arka camlarda otomatik sadece dizel araçlarda manuel galba. Öyle bir ayrım yapmış olamazlar herhalde NCAP istatistiklerinde ?

ne alaka ya

kısaca ilk alanlar günah işlemiş onlara manuel camı itelediler.. Tebrik ediyorum Renault u bu düdükleme becerisinden dolayı. Ama şunu bilsinler ki beni bir kere düdüklediler. ikinci kere kendimi düdükletirsem hata bende olacak.. Bundan sonra Renault almayı düşünmüyorum. Kendileri bilir. Para kaybetmek yerine Müşteri kaybetmeyi seçen zihniyetle işim olmaz.

Geri