Clio 4 arka camların manuel olma sebebi...

kerim_elk

Kayıtlı Üye
17-Çanakkale
Bu gün bayi ile görüştüm aldığım bilgiye göre Euro NCAP 5 alabilmenin şartlarından biri de arka canların manuel olmasıymış. Dedim ne alaka? Nehir deniz gibi ya da acil durumlarda camların açılmaması elektrikli olduğu için güvenlik açısından negatif bir unutmuş. Tanıtımda Mais görevlisi söylemiş.

Cepten yazdığım için imla hatalarım var kusura bakmayın lütfen.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ever bunu ben de duymustum. Ama sunu anlamadim yani 2013 e dogru otomatik olacak camlar o halde o arabalar encap 5 alamayacak mi?

mantıklı esasında..

Ever bunu ben de duymustum. Ama sunu anlamadim yani 2013 e dogru otomatik olacak camlar o halde o arabalar encap 5 alamayacak mi?

renault ta clio nun full serisi hariç full olupta 4 cam otomatik olmayın hiç bir hiçbir modeli yok bu tüm firmalardada böyledir ki euro ncap a genelde full versiyonlarıyla gider otomotiv şirketleri airbag sayısı vs gibi nedenlerden dolayı böyle bir bahaneyi ilk defa duyuyorum simdi ben yeni kasa ford mondeo ya biniyorum aracım full benim aracım cliodan daha mı az güvenli :D :D

Bahane :D

Sallamışlar...

istatistiki açıdan mı değerlendi röno bunu acaba :) kaç arabası nehre yuvarlandı da böyle bir önlem aldı. öte yandan insan düşünmeden edemiyor; ne yani, full clio4 alanlar ölümü hak mı ediyor :D

ayrıca fabrika gezisinde de yakinen gördüm, o tasarıma o duruşa arka cam kolları resmen ayak uyduramıyor. altı kaval üstü şeşhane hesabı..

Geri