Clio 4 Aracımın Sağa Çekme Sorunu Çözülmüyor Maise Mail Atılacak

Umarım sorunların çözülür kardeşim.

70 - 80 kilometre hızlarda İstanbul ya da Eskişehir Yolu gibi bi yerde giderken birkaç şerit değiştirebilecek kadar çekiyor mu ?

70 - 80 kilometre hızlarda İstanbul ya da Eskişehir Yolu gibi bi yerde giderken birkaç şerit değiştirebilecek kadar çekiyor mu ?

Evet Çekiyordu . Akbakdan Aracımı Teslim Aldım Aracı Tam Olarak Tes Etme Şansı Bulamadım Ama Eve Gelene Kadar 4-5 Kere Denedim Şehir İçinde Sorun Göremedim Bu Sefer Sorunumu Çözdüler Sanırım Pazar Günü Yola Gidicem O Zaman Kesin Sonuca Ulaşırım Yinede Sorunum Çözülmüş Büyük Bi İhtimal

Geçmiş olsun umarım çözülmüştür :)

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar bugun servise gittim sorunlarım çözüldü .sağa çekmede düzeldi direksiyon düz ve yumuşak lastikler iç dış yapılmış yerleri değiştirilmiş rot ayarı yapılmış ve lastik basınçları düzeltilmiş .

hayırlı olsun yeniden... direksiyon sertleşmesi hakkında ne dediler, niye olmuş?

hayırlı olsun yeniden... direksiyon sertleşmesi hakkında ne dediler, niye olmuş?
Teşekkürler ben lastik basınçlarını önleri 33 arkaları 30 yapmıştım basınçları düşürmüşler bu sebeple sertleşmiş . ben tekrar 2 şer bar yükselttirdim eski haline döndü .

Geri