renoArkadaşlar kasisten geçerken aracımdan gacır gucur ses geliyor süspansiyon mu salıncak mı bilemiyorum sorunun çözümünü bilen varmı ? Bu arada Çok yavaş geçersem ses gelmiyor.reno
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Direksiyon kutusu olamaz, o zaman çevirirken ses filanda gelir, senin tekerseki boşluk, rot başındandır,aynı sorun bende var gecen hafta bakım yaptırdım tüm kontroller yapılırken usta sol tekeri sağa sola oynattı ve tak tuk dıye boşluk geldi ama diğer sağ tekerde yoktu hemen ilk dediği direksiyon kutusu dedi.ne olacak dedim komple sökülecek ve tornaya gidecek ya sıfırını alıp takacağız dedi.1 veya 2 gunluk işlemi var dedi yani netten de araştırdım gerçekten clio 4 lerde genel olarak belli bir yıldan sonra kronikmiş. sizde araştırın ve aynı sonuca varacaksınız
Deniycem teşekkür ederimKasislerden geçince gıcırtı sorunu vardı bende.Amortisör körüklerini kaldırıp içeride sarı renkli takozu aşağıya indirdim ve yağladım.Sorunum düzeldi.Denemelisiniz en azından
Youtube linki yada instagramdan atarsan sevinirim... instagram: alpkaankrdmnbende bir video var ses nereden ve nasıl geldiğinle ilgili ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. çözüm için çok işimize yarayacaktır.
Reis Sorun geçti gibi... Bende Körükleri sıvı gress le yağladım.. her kasisten geçtiğimde ses azılıyor... bidakine wd 40 ile yapıcam tamamen geçiceğini düşünüyormKasislerden geçince gıcırtı sorunu vardı bende.Amortisör körüklerini kaldırıp içeride sarı renkli takozu aşağıya indirdim ve yağladım.Sorunum düzeldi.Denemelisiniz en azından