6 Eki 2013 #11 Hakan Coşar Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Mar 2013 Mesajlar 46 Tepkime puanı 7 Puanları 0 Secenek cok KESINLIKLE SDİZAYN!!!! http://www.s-dizayn.com/shop/renault/clio-4-sport-tourer.html
9 Eki 2013 #12 HIZLIVEÖFKELİ Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Eki 2013 Mesajlar 29 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 41 Güzel paylaşım teşekkürler
5 Kas 2013 #13 yafes Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Mar 2013 Mesajlar 27 Tepkime puanı 1 Puanları 0 forjust1day' Alıntı: Abi bu ışıklı kapı esigi iyiymis ama elektrik olayi sakat iste nerden alacaz enerjiyi , kabloyu nereye gizleyecez? Genişletmek için tıkla ... ışıklı kapı eşikleri pilli. montajını tamamen kendin yapabilirsin.
forjust1day' Alıntı: Abi bu ışıklı kapı esigi iyiymis ama elektrik olayi sakat iste nerden alacaz enerjiyi , kabloyu nereye gizleyecez? Genişletmek için tıkla ... ışıklı kapı eşikleri pilli. montajını tamamen kendin yapabilirsin.
5 Kas 2013 #14 yafes Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Mar 2013 Mesajlar 27 Tepkime puanı 1 Puanları 0 edo' Alıntı: clio 4 için bagaj havuzu.. hoşuma gitti ürün. görüntüsü güzel ama malzeme vs.. nasıldır bilemem tabi. YENi CLIO 4 BAGAJ HAVUZU PASPASI % 100 UYUMLU GittiGidiyor'da 76131718 Genişletmek için tıkla ... bagaj havuzu ben kullanıyorum. tam oturuyor bagaja ve bagaj temiz kalıyor. tavsiye ederim.
edo' Alıntı: clio 4 için bagaj havuzu.. hoşuma gitti ürün. görüntüsü güzel ama malzeme vs.. nasıldır bilemem tabi. YENi CLIO 4 BAGAJ HAVUZU PASPASI % 100 UYUMLU GittiGidiyor'da 76131718 Genişletmek için tıkla ... bagaj havuzu ben kullanıyorum. tam oturuyor bagaja ve bagaj temiz kalıyor. tavsiye ederim.
5 Kas 2013 #15 yafes Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Mar 2013 Mesajlar 27 Tepkime puanı 1 Puanları 0 uA1905' Alıntı: Chrome Light diye bir ürün duydunuz mu? Işıklı kapı eşiği dediğimiz ürün. Elektriğe gerek duymayan bir ürün. Genişletmek için tıkla ... ön kapılar için, pille çalışıyor. kapı açık kalsa dahi yaklaşık bir dakka içinde pil ömrü bitmesin diye ışık sönüyor.
uA1905' Alıntı: Chrome Light diye bir ürün duydunuz mu? Işıklı kapı eşiği dediğimiz ürün. Elektriğe gerek duymayan bir ürün. Genişletmek için tıkla ... ön kapılar için, pille çalışıyor. kapı açık kalsa dahi yaklaşık bir dakka içinde pil ömrü bitmesin diye ışık sönüyor.