Clio 4 almaya gidiyorum

Bir de su siralar varmi bilmiyorum ama oyak uyelerine indirimli arac kampanyalari olabiliyor ara sira.dolayisiyla bazi kisiler kampanyali alip piyasa fiyatinin altina satabiliyor.yine de temkinli davranin uckagit olmasin.arac saglam olsa bile muamelere dikkat edin noter para aktarimi vs.
Evet OYAK Renault çıkışlı. Aldım aracı. Şu an 75 km oldu.

Tapatalk işkencesi ile yazıldı.

Aldım sonunda sıfır bir aracım da oldu. EDC Diesel Icon.85e3dc2232b1c27bdea60ffd5dc15d8b.webp

Aldım sonunda sıfır bir aracım da oldu. EDC Diesel Icon.85e3dc2232b1c27bdea60ffd5dc15d8b.webp

:D

hayırlı uğurlu olsun abi...darısı bize :D

Bir de su siralar varmi bilmiyorum ama oyak uyelerine indirimli arac kampanyalari olabiliyor ara sira.dolayisiyla bazi kisiler kampanyali alip piyasa fiyatinin altina satabiliyor.yine de temkinli davranin uckagit olmasin.arac saglam olsa bile muamelere dikkat edin noter para aktarimi vs.

Bencede sağlama alın iyice diyordumkiii :))Hayırlısı olsun , güle güle kullanın.Maşallah yakışıklı makina :masallah

geçen emmi öyle diyodu sanayide..
yaw gampanya varmış..
alurummm...2 sene binerum...üçüncu araban olucak yaw..
20 bin fazlaya satarumm yaww ,diyodu
köy ağasıydı heralde adam :D

geçen emmi öyle diyodu sanayide..
yaw gampanya varmış..
alurummm...2 sene binerum...üçüncu araban olucak yaw..
20 bin fazlaya satarumm yaww ,diyodu
köy ağasıydı heralde adam :D
Aynen öyleymiş. Asker tanıdıkları aracılığıyla almışlar. Ilk tescili 06,09 tarihli.
Ben araca bindigimde 10 km idi. Ekspertiz de km yi doğruladı.
Artık ne kadar uyguna alıyorlar bilmiyorum. Kar ettiğini söyledi satan. Ben 77 ye aldım.

Bu arada Clio 4 kulübü yok mu?

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Maaşallah

Hayırlı olsun.

Geri