Clio 4 (55sg973) değişimi

Kardeşim araç efsane olmuş gerçekten çok başarılı , Allah kaza bela vermesin nazarlardan korusun :eyv
d8cba4dbb9d4ad5b72d4b3b4b09700ab.jpg

Arka difusoru griye boyayip yapmayi dusunuyoruz sizce nasil olur grilerle uyumlu olsun diye
3ab6eac71cab7cf15f02464af7561e3a.jpg

Ondeki on lip grisinden olur mu sizce???

Geniş bi zamanda Photoshoplar bakarız kardeşim :eyv

Aracta spor yay varmi ?

Yok kardesim ama 3.5 yay takacagiz bu ayki maliyet kismini doldurmus bulunuyorum,

ön lipi takarken mevcut tampon altı lipi söktünüz mü üstüne mi monte ettiniz

ön lipi takarken mevcut tampon altı lipi söktünüz mü üstüne mi monte ettiniz
taktimiz lip orjinali, icinde kullanma kulavuzu vardi, kullanma kilavuzina uygun ne yaziyorsa onu yaptik maket bicagi ile onu kesin diyordu bizde kestik. Tirnaklardan cikarmaya calistik ilk basta sokulecek gibi degil kesip alacaksin çıkmıyor cunku

Araca 3.5 yay takalim diyorlar sizce nasil olur, ben hic taktirmadim 3.5 yayin araca faydalari ve zarari ne olur fikir verirmisiniz

Araca 3.5 yay takalim diyorlar sizce nasil olur, ben hic taktirmadim 3.5 yayin araca faydalari ve zarari ne olur fikir verirmisiniz
Bende taktırcam 3,5 cm üstat. Daha önce kullanmadım ama duyduklarım şunlar süspansiyorlar biraz sertleşecek, araç daha iyi yol tutacak, Tümseklere hızlı gerersen araç biraz zıplayacak ama Kesinlikle çok daha güzel bir görüntü alınacak :eyv

Geri