Clio 4 4. Yıl Bakımı Fiyatları

Arkadaşlar bugun bakımı yaptırdım.
Aracım CLIO 4 ( 2012 Model ) 1.5 DCI ICON
https://urun.n11.com/oem-yedek-parca...ais-P199027532
ürünleri 119 TL (Puan kullanarak 95 TL ye aldım ) ye kargo dahil satın aldım. Usta görünce tamamı orjinal ürün dedi. ( Hepsi orjinal ambalajında ve etiketleri üzerinde geldi)
Yağı CASTROL EDGE 5W 30 LL TITANIUM FST aldım (ücretsiz geldi)
Triger kayışı ve V kayışını Edirne sanayiden (Orjinal Mais) 240 TL ye satn aldım.
İşçilik ücreti 300 TL ödedim.
Ağır bakım bana : 300(İçcilik)+95(Mazot-Yağ-Hava-Polen Filtresi)+240 (Triger+V Kayışı)+Motor Yağı (Beleş Aldım) =635 TL ye Maloldu.
Devridaim pompasına usta baktı şu an hiç bir problem yok değişime gerek yok dedi...

635 TL ye ağır bakımı ve priyodik bakımı halletmiş oldum kısacası.
Bu arad
CASTROL EDGE 5W 30 LL TITANIUM FST yağı koyduktan sonra arabanın motor sesinde hissedilebilir seviyede azalma oldu. Motor sanki daha bir atik daha bir rahatçalışıyor gibi bir hi uyandı bende...Şimdilik memnunum...
Yağı yavsiye ediyorum. Teşekkür ederim...
Herkese kazasız belasız günler diliyorum...

iyi günler nerde yaptırdınız bakımları bende 3 ay önce (megane 2 hb auth 1.4 16 valf lpg li ) edirne sanayide filtreler yağ triger seti genleşme kavanozu 850 tl tuttu sizin uygun

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim, bakım için İstinye Mais i tercih ettim.40.000 km - 4 yıl bakımı diye geçen bakıma yüzde 20 indirim dahil 1040 TL ödedim, şuan için yapılan işlemlerden memnunum ama artık servis kullanmayacağım net :) 60.000 bakımı için yer araştırmaya başlayacağım artık.

Arkadaşlar bugun bakımı yaptırdım.
Aracım CLIO 4 ( 2012 Model ) 1.5 DCI ICON
https://urun.n11.com/oem-yedek-parca...ais-P199027532
ürünleri 119 TL (Puan kullanarak 95 TL ye aldım ) ye kargo dahil satın aldım. Usta görünce tamamı orjinal ürün dedi. ( Hepsi orjinal ambalajında ve etiketleri üzerinde geldi)
Yağı CASTROL EDGE 5W 30 LL TITANIUM FST aldım (ücretsiz geldi)
Triger kayışı ve V kayışını Edirne sanayiden (Orjinal Mais) 240 TL ye satn aldım.
İşçilik ücreti 300 TL ödedim.
Ağır bakım bana : 300(İçcilik)+95(Mazot-Yağ-Hava-Polen Filtresi)+240 (Triger+V Kayışı)+Motor Yağı (Beleş Aldım) =635 TL ye Maloldu.
Devridaim pompasına usta baktı şu an hiç bir problem yok değişime gerek yok dedi...

635 TL ye ağır bakımı ve priyodik bakımı halletmiş oldum kısacası.
Bu arad
CASTROL EDGE 5W 30 LL TITANIUM FST yağı koyduktan sonra arabanın motor sesinde hissedilebilir seviyede azalma oldu. Motor sanki daha bir atik daha bir rahatçalışıyor gibi bir hi uyandı bende...Şimdilik memnunum...
Yağı yavsiye ediyorum. Teşekkür ederim...
Herkese kazasız belasız günler diliyorum...

hocam selam,
Edirne sanayide mi yaptırdınız bakımı usta ismi yada dükkan ismi verebilirmisiniz

Geri