Clio 4 100%80 ni rüzgar sesi alıyor ayıplı ürünmü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fiyatı normal değil onu ne yapacağız

Kullandığınız araca laf etmek olarak algılamayın b sınıfı da olsa dünyanın parasını veriyoruz bir zahmet yalıtım yapsınlar fabrika maliyeti en fazla 400 lira tutar

tapatalk yaz kızım

gerçektenmi (talisman) damı alıyor.pes doğrusu.
yinede iyi tarafı 120 km hızda alıyormuş,
clio 4 60 km hızda rüzgar sesi almaya başlıyor.

Fiyatı normal değil onu ne yapacağız

Kullandığınız araca laf etmek olarak algılamayın b sınıfı da olsa dünyanın parasını veriyoruz bir zahmet yalıtım yapsınlar fabrika maliyeti en fazla 400 lira tutar

tapatalk yaz kızım
bencede dediğin fiyat da tutmaz bence.

yürürlükte bulunan 25138 sayılı resmi gazetede yayınlanarak 14/06/2003 tarihinde yürürlüğe giren garanti belgesi uygulama eseslarına dair yönetmenlik in 14.maddesinde TÜKETİCİNİN ONARIM HAKKINI KULLANMASINA RAĞMEN MALIN;
a)tüketiciye teslim edildiği tarihten itibaren,belirlenen garanti süresi içinde kalmak kaydıyla,(1 yıl) içerisinde;aynı arızanın ikiden fazla tekrarlanması veya farklı arızann (4 den)fazla meydana gelmesi veya belirlenen garanti süresi içerisinde farklı arızaların toplamının (6)dan fazla olması unsurlarının yanı sıra,bu arızaların maldan yararlanamamayı sürekli kılması halinde tüketicinin seçimlik hakkını kabul etmesi gerekmektedir.

koşullara uygun arızaları yetkili kısımlar yerine getirilmiş olsa tüketiciler madur edilmese,fakat bu yasayı üreticiler,ithalatçılar,acenteler ve yetkili bayiler ve servisler bildiği halde neden madur edilirler,tüketiciler, birde aynı şikayetden ötürü neden 3. servis kaydı vermezler? alelen açık ve net yukarıda.

diğer araçlara göre gürültü db rahatsız edici seviyede.

Yaklaşık on gün önce bende 2014 model ama 2015 trafige çıkışlı clio 4 aldım aracı almadan bir gün önce servisten ekspertiz için randevu aldım kaporayı verdim eve gelince forum sitelerinde cilio 4 ile ilgili yorumları okuyunca korktum ertesi gün sabah satıcıyı arayıp kaporanın yanmasını da göze alıp araçtan vazgeçtigimi söyledim satıcı da sen bilirsin dedi ama fikrin degişirse araç satılmaz sa tekrar arayabilecegimi söyledi bu arada ben üç dört saat forum sitelerinde cilio 4 eşdegeri arabaları araştırmaya başladım hemen hemen her araçta kronik sorun ve başka konularla ilgili şikayetler vardı bunun üzerine gözümü karartıp cilio 4 almaya karar verdim bunda alacagım aracın 20 ay daha garantisinin devam etmesi etkili oldu en azından bir sorun olursa garantiden halledecegimi düşündüm şu ana kadar rüzgar sesi beni rahatsız etmedi 140 üzeri ses oluyor ama ben o kadar rahatsız olmadım zaten 140 km üzeri nerede kullanacagım şu ana kadar bir memnuyetsizligim olmadı daha önce sırasıyla R19-megane2-fuluence kullandım
[h=3][/h]

Yaklaşık on gün önce bende 2014 model ama 2015 trafige çıkışlı clio 4 aldım aracı almadan bir gün önce servisten ekspertiz için randevu aldım kaporayı verdim eve gelince forum sitelerinde cilio 4 ile ilgili yorumları okuyunca korktum ertesi gün sabah satıcıyı arayıp kaporanın yanmasını da göze alıp araçtan vazgeçtigimi söyledim satıcı da sen bilirsin dedi ama fikrin degişirse araç satılmaz sa tekrar arayabilecegimi söyledi bu arada ben üç dört saat forum sitelerinde cilio 4 eşdegeri arabaları araştırmaya başladım hemen hemen her araçta kronik sorun ve başka konularla ilgili şikayetler vardı bunun üzerine gözümü karartıp cilio 4 almaya karar verdim bunda alacagım aracın 20 ay daha garantisinin devam etmesi etkili oldu en azından bir sorun olursa garantiden halledecegimi düşündüm şu ana kadar rüzgar sesi beni rahatsız etmedi 140 üzeri ses oluyor ama ben o kadar rahatsız olmadım zaten 140 km üzeri nerede kullanacagım şu ana kadar bir memnuyetsizligim olmadı daha önce sırasıyla R19-megane2-fuluence kullandım
üstad şimdiden hayırlı olsun,kazasız belasız. dediğin gibi aracın garantisi var bişi olursa hallederler diye düşünülüyor,tam sorunda burdan kaynaklanıyor,defalarca aracı götürmemize rağmen sorunu çözemiyorlar,sonrasında auro dinamik kasasından kaynaklandığını söyleyerek araçların garanti süresini doldurmaya çalışıyorlar, ve şimdi ise aynı şikayetden ötürü yetkili servisler 3. servis raporu vermiyorlar,bu nedemektir acaba? tüketici uğraşsın ?kavramı doğuyor ortaya...

Valla clıomu bu yuzden satıyorum 3 saatlık yolda duramadım yahu bu nedir taktıkca takıyorum gıttım servıse ankarada bılen bılır celık oto renaulta cozun sunu dedım adamlar bı macun sıktılar yolladılar hıcbır ıse yaramadı.

Geri