Valla yorumları okudukça şaşırıyorum bende aynı araçtan mı aldım diye. Bende de 1.2 Joy benzinli araç var. 2013 model, 15 aydır kullanıyorum. İzmir İstanbul arası gidip gelyorumda. Şehirdışı 82 Km hıza sabitliyorum 4,5 Lt. ortalama tüketimi var. (ilk aldığımda 4 Lt. civarındaydı, sonradan arttı.) Şehir içi ise 6,5 lt.'yi hiç geçmedi. Motoru küçük olduğu için ani hızlanma yapamıyor ve yokuş yukarı çıkarken, hele birde araba doluysa zorlanıyor. Ancak yakıt performansı benim için önemli olduğundan ve 100 km üzerinde hız yapmadığımdan bunlar benim için önemli değil. şehir içinde 9 Lt. yakıt yakan arkadaş arabayı nasıl kullanıyor gerçekten çok merak ettim. Ayrıca aracımı aldığım günden beri arka kapının dışarıdan açılması sorunu hariç hiç bir sorun yaşamadım, onuda yetkili servise götürdüğümde gevşeyen bir vidayı sıktılar ve sorun düzeldi. Araç süper bir araç değil, 100.000 Tl'lik bir aracın standartlarını bu araçtan beklemek haksızlık. Ama fiyatına göre süper ötesi bir araç. Bence tek sorun aracın yere yakın yapılmış olması. Türkiye gibi delik deşik yolları olan bir memlekette aracın altı sürekli bir yerlere sürtüyor.