Clio 4 1.2 JOY Benzin Lambası Sorunu

ImNeverMind

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar arkadaşlar aracımın benzin deposu hasar almıştı.Benzin damlattığı için sanayiye götürüp yaptırdım içinde benzin olduğu için benzini çekip aldık. Daha sonra ise araç gaz yemiyor 50 60 geçtigi an araba yavaşlıyor ve istop ediyor şuan araç hızlanmıyor çok yavaş alıyor gaz bazen sorun oluyor bazen olmuyor çözüm öneriniz nedir bu arada araba 88 bin de 80bin bakımını yaptırmadım.Bu hafta yaptıracağım bu sorunla karşılaşan oldu mu güvenip servise de gidemiyorum servis bulunduğum ilde yok erzurum servise gidebilirim sadece bugünde egzoz emisyon hatası yazıyordu ama kullanabiliyorum rahatça şuan içindeki benzine pislik kaçmış olabilir mi benzini bitirip başka bir yerden doldurmayı düşünüyorum.Sanayide çözüm bulunamadı hatayı siliyorlar 2 3 gün sonra tekrar aynı hata oluyor yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

22050212_1602770106456030_969657922888250489_n.jpg

Benzin pompasının bağlantıları ve sigortasına baktirin. Ayni olay polo da başıma geldi onda ilk marsta çalışmıyordu akü amperi düşük olduğu için benzin pompa motoru karbüratöre benzin gönderemiyordu. Sizdede büyük ihtimalle benzin pompasindan karbüratöre kadar olan aksamda hata var elektriksel bağlantıları gözden geçirin . kazasız günler.

Elektrikli benzin pompasına baktırın...

Arabanın esp sinde sorun var sanırım. o ikaz ışıkları hep yanıyormu.

Depoda yeterli basınç yoktur yada hava alıyor olabilir mi? Depo hasar görünce benzin pompası da hasar görmüş olabilir mi? Bu arıza ne kadardır var?

Geri