clio 4 1.2 araçtan horultu ugultu ses geliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan morarti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

morarti

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamun aleyküm arkadaşlar yaklaşık 1 ay kadar önce 2012 clio 4 icon paket aldım. Bir süre kullandıktan sonra aractan uğultu gelmeye başladı. Bende b arkadaşımın aynı model clio 4 une binip karşılaştırma yaptım ve kesinlikle benim aractan motor kısmından mi yoksa başka b yerden mi ugultu horultu benzeri b ses geldiğinı net olarak farkettim. Hatta önce egsoz problemi sanıp b egsozcuya gittim susturucuyunu değiştirdim ancak oda değilmiş daha önce böyle b problemle karşılaşan biri varmı acaba aranızda yada buna Dean olacak b servis 3 ayrı servise gösterdim normal dedi ancak normal olmadığı çok net belli.

İnanlar otonun servislerinden birine baktırdın mı ?

Yok baktırmadim suan sakaryadayim 3 ayrı özel servise götürdüm 2si normal dedi 1 tanesi katalizör den dedi 4 ayrı egsozcuya gösterdim onlar hepten bişey yok dedi. 1 tanesi susturucuyu değiştirdi. İnan lar nerede bu hafta hemen gotureyim.

bendede böyle bi uğultu mevcut yüksek sesle dinlerseniz yada kulaklık ile bakalm benzer mi

Şimdi sana cevap yazdım kardeşim aynı sorun evet o kadar servis dolandım hepsi b sorun yaratmaz ilerde kullan gitsin dedi yarın samandra atilgan servise goturucem bakalım onlar birsey bulabilecekmi çok can sıkıcı b durum

Kardeşim şimdi nette b forumda buldum sanziman yağı ile alakaliymis ne olursa olsun muhakkak değiştirin diyor b kaç kere oda götürmus b kac yere hicbirsey yapmamışlar en son b usta bakalım demişler korkunç manzarayla karsilasmislar b baktır sende kardeşim sonuç alırsam haber ederim burdan

Kardeşim şimdi nette b forumda buldum sanziman yağı ile alakaliymis ne olursa olsun muhakkak değiştirin diyor b kaç kere oda götürmus b kac yere hicbirsey yapmamışlar en son b usta bakalım demişler korkunç manzarayla karsilasmislar b baktır sende kardeşim sonuç alırsam haber ederim burdan

şanszıman yağı kaç bin km'de böyle birşey yapar ki?
benim 41binde bu kadar belli değil ama daha düşük volumde yine geliyor böyle ses

Benimde triger kayışı çok gergin olduğundan uğultu vardı. Serviste ustaya söyledim önce ukala bir şekilde duyamazsın nasıl duydun dediler, Honda ve Toyota servisi olduğumu söyledim aracı dinlediler ve o araçlarla kıyaslama bu modellerde bu uğultu normal abi dediler. Başka clio4 lere baktırdım onlarda yok kabul ettiler ama hiçbir işlem yapmadılar. Neymiş o şekilde bi sesten daha önceden hiç şikayet gitmemiş, ses kaydı alıp fabrikaya göndermesi gerekirmiş falan filan.

Geri