Clio 4 1.2 75BG Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bllbzk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bllbzk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar 10.ayda clio4 aldm 1.2 75bg aldgmdan bugune kadar performans harıcınde herseyınden memnundum.
Cok sukurkı aracımı zarar etmeden cuma gunu ıtıbarı ıle sattım ve kurtuldum.satmamdakı sebep 120bg lık olanını almak ıstemem sızlere dıyecegım odurki 75bg 1.2 pişmanlıktır :)
almısken 120 lık alın. yenı arac aldgmda tekrar aranzda olucam smdlk hosckalın

Arkadaslar 10.ayda clio4 aldm 1.2 75bg aldgmdan bugune kadar performans harıcınde herseyınden memnundum.
Cok sukurkı aracımı zarar etmeden cuma gunu ıtıbarı ıle sattım ve kurtuldum.satmamdakı sebep 120bg lık olanını almak ıstemem sızlere dıyecegım odurki 75bg 1.2 pişmanlıktır :)
almısken 120 lık alın. yenı arac aldgmda tekrar aranzda olucam smdlk hosckalın
yeni aracınız şimdiden hayırlı olsun. bende 1.2 joy u 3.5 senedir kullanıyorum. dediğiniz gibi performans namına bir şey yok arabada. ama ben yinede arabamı seviyorum türkiyede bir çok yeri beraber gezdik 70.000 km hiç sorun çıkarmadı. uzun yola gidilmez diyenler oldu ama pekala da gittim heryeri gezdim tabi 90-100 km yi aşmadım kolay kolay :D yeni aracınızlada ilgili yorumlarınızı bekliyorum 120 bg edc çok begendiğim bir araç hele hele icon donanımda yok yok Allah kaza bela vermesin :)

120 bg sadece edc olarak satılmıyor manuel 6 ilerisi de var ;)

Pişmanlık demek yersiz olur. Bende kullanıyorum ve memnunum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pişmanlık demeyelim ama performans fakiri diyebiliriz :) şakası bir yana bende sizin gibi 1.2 75 bg kullanan
olarak 1.2 120 bg icon clio ya geçiş yapıcam, aldıktan sonra kıyaslama yazarsanız özellikle edc performans hakkında bilgi sahibi oluruz :)

Bahsettıgım aracı lpg lı kullananlar olablr lpg taktrsaydım emnm bende memnun kalrdm. cunku o performansa km de 40-50 krs yakıt odemek gercekten koyuyordu. ne varkı 2016 model araca da lpg taktrmak ısıme gelmedı.

bendede 2014 model 1.2 clio4 vardı aracımdan yakıt haric memnundum.Ancak ilerde subab erimesi şekilleneceği için 3 ay önce bayi kanalıyla 20000 km de sattım. yeni kasa sedef beyazı sıfır icon dizel clio aldım. İyiki almışım her konuda beni memnun eden bir araç.en güzel yanıda anahtarı kullanmadan eller serbest araç kapısının açılması ve araçtan uzaklaşınca aynalar kapanarak kapıların kitlrnmesi. Ayrıca far ,yağmur sensörü,çok harika farları.

bendede 2014 model 1.2 clio4 vardı aracımdan yakıt haric memnundum.Ancak ilerde subab erimesi şekilleneceği için 3 ay önce bayi kanalıyla 20000 km de sattım. yeni kasa sedef beyazı sıfır icon dizel clio aldım. İyiki almışım her konuda beni memnun eden bir araç.en güzel yanıda anahtarı kullanmadan eller serbest araç kapısının açılması ve araçtan uzaklaşınca aynalar kapanarak kapıların kitlrnmesi. Ayrıca far ,yağmur sensörü,çok harika farları.

Hocam hayırlı olsun kazasız kulanın. Eski kasada ki sorunlar devam ediyor mu, en önemlisi süspansiyonda ve yalıtım da gelişme var mı?
Bilgi verirseniz çok sevinirim, bende yeni clio 1.2 120 bg edc icona geçmeyi düşünüyorum.

Ben memnunum 75bg kendine göre gücü var yeri gelince vites geçişlerini düzgün yaparsanız kapışma moduna geçebilirsiniz birde şu var bu arabanın hakkı 1.2 120 bg edc olsa tadından yenmez o ayrı gerçegide inkar etmeyelim

ş.içi kullanılırsa pişmanlık denilemez pıtır pıtır sıkıntısız gidiyor araç ama uzun yola çıkınca her rampa bi yürek hüpürtüsü :D

Geri