Arkadaşlar KİA Ceed tavsiye ederim .
Test sürüşü yapın . KIA - Yeni Cee'd Test Sürüşü
Clio 4 tavsiye etmiyorum
Sebep?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar KİA Ceed tavsiye ederim .
Test sürüşü yapın . KIA - Yeni Cee'd Test Sürüşü
Clio 4 tavsiye etmiyorum
Bilmiyorum arabada rahat edemedim hicSebep?
Aracımı ben temmuzda 38bin tlye almıstım ve 34e tuttular arabam 6binde 4 bin tl zararım olucak ki buda yok pahasına vermek değil temmuzdan itibaren bindigime sayıcaktım ayılık araba kiralamaya kalksam o paralara gelicek zaten bir aylıgı ve aracımın üstüne 8.500 tl para vericektimki bence çok iyi bir rakam fakat 3ü vermekten vaz geçtim daha dogrusu kıyamadım aracıma oda durucak.En kötü valideye vericem onu
Ben kendi aracımı daha pahalıda satabilirdim cünkü kendim araba alıp satıyorum zaten.Renault bu arabayı 34e alıyorsa 35 36ya satıcaktır.O paralara herkes satabilir tabi ağzı laf yapıyorsa.Benim için arabanın markasının motorunun fiyatının hiç bir önemi yok ister renault olmus işter volkswagen ister ford ben aracın tipini begendim sadece bakarsınız 2 ay sonra bunu verip leon alabilirim yada jetta falan artık o zaman hangi arabayı begenirsekvalla aracınıza 34 bin verdilerse mükemmel diyebilirim. Siz kendiniz satmaya kalksanız bu paraya zor satarsınız diye düşünüyorum. Herşeyden geçtim clio kasa değiştirdi ister istemez bizim kasaların fiyatları düşücektir. Arkadaşın biri bahsetmiş clionun tadını aldıktan sonra bende bir üst sınıf araç alma hedefindeyim mesela hiç auris sürdünüz mü 40 bin verdikten sonra 46 47 ye auris alırım . Ama ben renaultan vazgeçmem diyorsanız ona dicek sözüm yoktur