- Konuyu Başlatan
Yanlız kendimide kınadım avatar resmine bakar mısın sen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlız kendimide kınadım avatar resmine bakar mısın sen
kesinlikle değistir avatar resmini
Ben 3 cm presslettim önleri araba 4 veya 5 kişi oldumu sekme yapıyor onun dışında hiç sıkıntı olmuyor biraz böyle kullan ilerde yaptırırsın yaylar otursun birazcık zaten
Pres kaç kuruş ben tanesini 50 ye buldum sende ne kadar
valla önleri sökmesi takmasıyla 130 liraya yaptırmıstım namiştaynda
kardesim hayırlı olsun gündüz geniş çekimler bekilyoruz senden zamanla 1 cm kadar daha düşer ama bunun sonu prese kadar hatta amortisör kısaltmaya kadar gider benden söylemesi zamanla yetmeycek sana bu basıklık
Parkları sökerek ne kadar başarılı bir iş yapmışssın helal olsun sana USA park varken park ampülü kullananları kınıyoruz
Eyvallah teşekkür ederim bende kınıyorum usa parka varken park ampülü kullananlara
Amortisör olayına girmem muhtemelen amacım leylekliği gidermekti belki hiç dokunmam bile dokunursamda 2-3 cm pres yeter
bi uzaktan resim çekte görek ne kadar düşmüş pres olayına gelince nam dan başka biyerde yaptırma sakın
arkadaşım gece taktım diyorum ya gel halı sahaya hem bir yüzünü görelim hemde arabaya bakarsın + bende senin arabana bakarım
8 30 da işten çıkıyorum eve gidip yatıyorum ne zaman var halı saha