clio 3 var mdıır?

gokhan3505

Gökhan Gümüş,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar öncelikle herkesin bayramını kutlar büyüklerimin ellerinden öper saygıyla selamlarım.benim bir sorum olacaktı biraz alakası bi yer olabilir ama bura güncel diye istedim.biz araba alacağız ancak işin açığı clio 4 ü hiç beğenmedik özellikle içini ve clio 3 bulabilirsek onu almak istiyoruz.clio 4 belki 2-3 sene sonra düzene otursun araba öyle.acaba clio 3 kalmısmıdır bayilerde? night&day de olur extreme de olur.öncelik night&day olmazsa extreme.ve de benzinli istiyoruz.sizce clio 3 kalmıs mıdır bayilerin ellerinde hiç?:soru

Mutlaka kalmıştır...

Fiyat listesini kaldırmadıklarına göre ellerinde araç olan bayileri vardır,MAİS şubelerine telefon açarak öğrenebilirsin...

Mais subeleri net üzerinden birbirlerine bağlı zaten. Misal Antalya'da kalımışsa bulunduğun yere istetme durumlarıda oluyor.

amasyadayım da ben istediğim yerdeki bayiye gönderebiliyorlar di mi yani gidip almamıza gerek yok

Fiyat listesini kaldırmadıklarına göre ellerinde araç olan bayileri vardır,MAİS şubelerine telefon açarak öğrenebilirsin...

kesinlikle vardır mustafa abiye katılıyorum.... resmi sitede hala tanıtımı yapılmakta...

inşallah uygun gelirse fiyatı bir de bulabilirsek çok ii olur.peki clio 3 de renault finans geçerli sanıyorum?

amasyadayım da ben istediğim yerdeki bayiye gönderebiliyorlar di mi yani gidip almamıza gerek yok

Amasya bayisiyle görüş kendinde yoksa bilgisayarından olan yeri sor, getirtebilecekse fiyat al. Bayinin haberi olmadan hangi ilde varsa telefon aç sende fiyat al. Getittirmekmi- gidip kendin almanmı daha ucuza gelir artık bilemem.

Amasya bayisiyle görüş kendinde yoksa bilgisayarından olan yeri sor, getirtebilecekse fiyat al. Bayinin haberi olmadan hangi ilde varsa telefon aç sende fiyat al. Getittirmekmi- gidip kendin almanmı daha ucuza gelir artık bilemem.

peki clio 3 de renault finans geçerli mi ? burda 2 bayi var birini aradım sordum bende yok büyük bayilerde kalmıştır dedi sonra da araya arefe bayram girdi işte öyle kaldı.nasip artık inş.buluruz

Geri